Ζητούμενο ειναι να διασφαλιστεί με τον καλύτερο τρόπο και η συνέχιση της νοσηλείας του τραυματία αλλα και η διαμονή του σε ενα «προστατευμένο» περιβάλλον
Παναγιώτα Καρλατήρα
«Εξιτήριο» από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» θα δώσουν σήμερα οι θεράποντες ιατροί στον κ. Λουκά Παπαδήμο.
Έπειτα απο τρεις ημέρες νοσηλείας σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ του 3ου ορόφου του κτηρίου «ΠΑΤΕΡΑ» ο ασθενής θα μεταφερθεί στον 10ο όροφο του νοσοκομείου σε μονόκλινο δωμάτιο. Ζητούμενο ειναι να διασφαλιστεί με τον καλύτερο τρόπο και η συνέχιση της νοσηλείας του τραυματία αλλα και η διαμονή του σε ενα «προστατευμένο» περιβάλλον.
Η αποθεραπεία του τραύματος που προκλήθηκε στο δεξι του πόδι απο την έκρηξη που σημειώθηκε από τονπαγιδευμένο φάκελο,
Κλείσιμο
εξελίσσεται ικανοποιητικά.
Ο χειρουργός κ. Νίκος Χαρχαλάκης που είχε αναλάβει τη χειρουργική αντιμετώπιση του τραυματία την περασμένη Πέμπτη, πραγματοποίησε τον επιβεβλημένο καθαρισμό στο τραύμα και διαπίστωσε την ομαλή επούλωσή του.
Ανάλογα θετική έκβαση είχε και το ελαφρύ εισπνευστικό έγκαυμα που είχε προκαλέσει στον κ. Παπαδήμο η έκθεσή του στο περιεχόμενο του φακέλου, όποτε αποφασίστηκε η μεταφορά του σε μονόκλινο δωμάτιο (οι λεγόμενες διακεκριμένες θέσεις) του νοσοκομείου.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.