Τόσκας για επίθεση στον Παπαδήμο: Ό,τι κενό υπάρχει θα προσπαθήσουμε να καλυφθεί

Τόσκας για επίθεση στον Παπαδήμο: Ό,τι κενό υπάρχει θα προσπαθήσουμε να καλυφθεί

Έμμεση ομολογία για τα κενά στην ασφάλεια από τον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης - Τι είπε για την Αριστερά και την τρομοκρατία

Τόσκας για επίθεση στον Παπαδήμο: Ό,τι κενό υπάρχει θα προσπαθήσουμε να καλυφθεί
Στην έμμεση ομολογία ότι υπάρχουν κενά στην ασφάλεια προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, με αφορμή την επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο
.

Χρειάστηκαν τρεις ημέρες προκειμένου ο κ. Τόσκας να τοποθετηθεί δημόσια για μια υπόθεση που αφορά το υπουργείο το οποίο προΐσταται με τον αναπληρωτή υπουργό στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τα κενά που έχουν διαπιστωθεί να απαντά λακωνικά: Ό,τι κενό υπάρχει θα καλυφθεί.

Κλείσιμο
Ο υπουργός, που επισκέφθηκε τον κ. Παπαδήμο στον «Ευαγγελισμό» όπου νοσηλεύεται, είπε πως οι «οι αρχές δουλεύουν νύχτα και μέρα προκειμένου να βγάλουν αποτέλεσμα» ενώ τόνισε πως «δεν θα ανακοινωθεί τίποτα» μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες. 

Επιχειρώντας παράλληλα να απαντήσει σε όσους κατηγορούν τον
ΣΥΡΙΖΑ για σύνδεσή του με τρομοκρατικές οργανώσεις ο κ. Τόσκας ξεκαθάρισε πως «η αριστερά ήταν πάντα σε ανοιχτό πόλεμο με τις τρομοκρατικές πράξεις γιατί πιστεύουμε ότι ο λαός προχωρεί τις αλλαγές και ο λαός με τις μαζικές του αντιδράσεις».



Ο κ. Τόσκας συνέχισε: «Είδαμε με ευχαρίστηση ότι η πορεία της υγείας του Λουκά Παπαδήμου πηγαίνει καλά. Η κυβέρνηση, η πολιτική και φυσική ηγεσία προσπαθεί ώστε να φέρει γρήγορα στη δικαιοσύνη τους τρομοκράτες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αυτοί που δεν τους έδωσε κανένας το δικαίωμα να το παίζουν εκδικητές ή να το παίζουν επαναστάτες γιατί ο ελληνικός λαός έχει άλλη εικόνα, έχει άλλη γνώμη και αυτοί δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διεκδικούν ότι εκπροσωπούν κανένα παρά μόνο τον εαυτό τους».



«Καρφώνοντας» τον Κυριάκο Μητσοτάκη που χθες δήλωσε ότι «δεν έχω εμπιστοσύνη ότι αυτή η κυβέρνηση έχει την βούληση να αντιμετωπίσει την τρομοκρατία» ο κ. Τόσκας είπε πως «είναι λάθος κάποια κόμματα να εκμεταλλευτούν τις περιστάσεις να αποκτήσουν όφελος από τέτοια περιστατικά».



Δείτε τις δηλώσεις του κ. Τόσκα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης