Αλβανός ληστής ξυλοκόπησε ηλικιωμένους σε μίνι μάρκετ
Πρόκειται για έναν 30χρονο Αλβανό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση του νόμου περί όπλων
Μετά από 14 μήνες, εξιχνιάστηκε η βίαιη ληστεία που είχε γίνει σε ένα μίνι μάρκετ στην κοινότητα Σωτηρίτσα, στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς Λάρισας, στις 18 Φεβρουαρίου 2016. Οι άνδρες της Ασφάλειας Λάρισας ταυτοποίησαν έναν από τους τρεις δράστες που είχαν ξυλοκοπήσει τους ηλικιωμένους ιδιοκτήτες.
Πρόκειται για έναν 30χρονο Αλβανό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση του νόμου περί όπλων, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Οι ίδιες κατηγορίες περιλαμβάνουν και άλλους δύο συνεργούς του οι οποίοι δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη και η προανάκριση συνεχίζεται.
Οι τρεις κακοποιοί είχαν εισβάλει με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους στο κατάστημα και είχαν ακινητοποιήσει το ζευγάρι απειλώντας το με πιστόλι και κυνηγετικό όπλο. Στην προσπάθεια του 72χρονου να τους εμποδίσει να αδειάσουν την ταμειακή μηχανή, τον είχαν ξυλοκοπήσει, ενώ το ίδιο έκαναν και στην 61χρονη σύζυγό του που επιχείρησε να τον προστατέψει! Τελικά, οι ληστές άρπαξαν 200 ευρώ και το κυνηγετικό όπλο του 72χρονου και έσπευσαν να εξαφανιστούν.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.