Στην ρεζέρβα έκρυβαν δέκα κιλά χασίς

Στην ρεζέρβα έκρυβαν δέκα κιλά χασίς

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Συνοριακής Φύλαξης είχαν πληροφορίες ότι επρόκειτο να μεταφερθεί μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στη χώρα

Στην ρεζέρβα έκρυβαν δέκα κιλά χασίς
Νόμιμα προσπάθησαν να περάσουν στην Ελλάδα από το συνοριακό φυλάκιο στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας τρεις Αλβανοί, αλλά οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Συνοριακής Φύλαξης είχαν πληροφορίες ότι επρόκειτο να μεταφερθεί μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στη χώρα.

Έτσι, έκαναν φύλλο και φτερό το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις αλλοδαποί ηλικίας 19, 32 και 43 χρόνων και δεν άργησαν να διαπιστώσουν ότι η ρεζέρβα του είχε γίνει «καβάντζα» για 13 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους εννέα κιλών και 464 γραμμαρίων τις οποίες προόριζαν για διακίνηση στην παράνομη ελληνική αγορά!

Οι Αλβανοί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που τους απήγγειλε κατηγορίες για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση, ενώ μαζί με το χασίς κατασχέθηκαν επτά κινητά, 650 ευρώ και 2.800 λεκ Αλβανίας που είχαν μαζί τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης