Ηλεία: Νέα κακοποίηση ζώου - Τρακτέρ έσερνε δεμένο σκύλο στην Εθνική

Ηλεία: Νέα κακοποίηση ζώου - Τρακτέρ έσερνε δεμένο σκύλο στην Εθνική

Μία γυναίκα διερχόμενη οδηγός σταμάτησε και ζήτησε τον λόγο από τον κάτοχο του γεωργικού μηχανήματος - Οδήγησε το εξουθενωμένο τετράποδο στον κτηνίατρο

Ηλεία: Νέα κακοποίηση ζώου - Τρακτέρ έσερνε δεμένο σκύλο στην Εθνική
Νέο κρούσμα κακοποίησης σκύλου καταγράφηκε στην περιοχή του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης. Στην περιοχή που από τη μια κτηνίατροι και φιλόζωοι καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να περιθάλψουν τα κατοικίδια και τα οικόσιτα, αλλά παράλληλα να προστατέψουν και την άγρια πανίδα και από την άλλη που υπάρχουν ασυνείδητοι που δεν υπολογίζουν καθόλου αυτές τις ψυχές.

Στο δρόμο από την Κυλλήνη προς την ΕΟ Πατρών - Πύργου, μια γυναίκα αντιλήφθηκε πως προπορευόμενο τρακτέρ είχε δεμένο πίσω και έσερνε ένα σκύλο. Σταμάτησε τον οδηγό του τρακτέρ που αφού δικαιολογήθηκε πως δεν κατάλαβε τι έγινε, έλυσε το σκύλο και τον άφησε εκεί. Η γυναίκα πήρε το σκύλο και τον μετέφερε στο κτηνιατρικό της Παναγιώτας Τσάγκου, για να τον περιθάλψει.

Η κα Τσαγκού γνωστή για την φιλοζωική της δράση τόνισε πως τα περιστατικά κακοποίησης των σκύλων στην περιοχή είναι συχνά και δίχως τέλος. Ο άτυχος σκύλος φέρει τραύματα από την πλευρά που σερνόταν στην άσφαλτο τα οποία περιποιήθηκε η κτηνίατρος.

Κλείσιμο
Πηγή: www.ilialive.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης