Kύπρος: Γεωργιανοί απέδρασαν από τις φυλακές Λευκωσίας
Ο ένας εκ των δύο συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα κατά τη διάρκεια καταδίωξης, κατά την οποία έπεσαν προειδοποιητικοί πυροβολισμοί
Μανώλης Καλατζής
Δύο ομογενείς από την Γεωργία που εξέτιαν ποινές φυλάκισης για ληστείες και διαρρήξεις στις Κεντρικές Φυλακές στη Λευκωσία, δραπέτευσαν το απόγευμα.
Ο ένας εκ των δύο συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα κατά τη διάρκεια καταδίωξης κατά την οποία έπεσαν προειδοποιητικοί πυροβολισμοί.
Ο δεύτερος δραπέτης ενδέχεται να διέφυγε στα κατεχόμενα καθώς οι Κεντρικές Φυλακές εφάπτονται με τη πράσινη γραμμή. Οι δύο κατάδικοι κατάφεραν να πηδήξουν έξω από τον τοίχο των Φυλακών χρησιμοποιώντας σκαλωσιές που βρισκόντουσαν δίπλα στη πτέρυγα τους. Οι σκαλωσιές είχαν τοποθετηθεί κατά τη διάρκεια εργασιών για τη δημιουργία γυμναστηρίου.
Όταν κατά την καταμέτρηση έγινε αντιληπτή η απουσία τους σήμανε συναγερμός και άρχισε καταδίωξη. Στις έρευνες έλαβαν μέρος και κυανόκρανοι του ΟΗΕ.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.