Με το ποσό των 5.000 ευρώ επικηρύχτηκε ο άγνωστος δράστης που εκτελεί ελαφάκια στην περιοχή απο τα Μαριτσά μέχρι τον Άνω Καλαμώνα στη Ρόδο.
Το πόσο αυτό όπως ανακοινώθηκε, θα δώσει ο κυνηγετικός σύλλογος Ρόδου σε όποιον δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες στην θηροφυλακή, οι οποίες θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
«Σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» ήταν ο εντοπισμός ενός ακόμη μικρού ελαφιού που εντοπίστηκε νεκρό απο σφαίρες κυνηγετικού όπλου στην ευρύτερη περιοχή των Μαριτσών σήμερα το πρωί.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.