Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία έχτισαν την είσοδο του υπ. Υγείας

Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία έχτισαν την είσοδο του υπ. Υγείας

Αποχώρησαν από το Μαξίμου μετά τη δέσμευση Φλαμπουράρη ότι θα τους κανονίσει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα - «Το υπουργείο δεν χρειάζεται αφού οι αποφάσεις έρχονται από τις Βρυξέλλες» λένε τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ

Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία έχτισαν την είσοδο του υπ. Υγείας
Σε μια πρωτότυπη διαμαρτυρία προκειμένου να δείξουν τη διαφωνία τους με τις πολιτικές που εφαρμόζει το υπουργείο Υγείας και την «ασφυξία» στον χώρο της δημόσιας υγείας προχώρησαν τα ξημερώματα οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία που πραγματοποίησαν και πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ στην Ηρώδου του Αττικού
Κλείσιμο





Μέλη της ΠΟΕΔΗΝ πήραν καλέμι και μυστρί και άρχισαν να χτίζουν την είσοδο του κτηρίου της οδού Αριστοτέλους επιχείρηση που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 8.





«Το υπουργείο δεν χρειάζεται αφού οι αποφάσεις έρχονται από τις Βρυξέλλες. Καθημερινά πεθαίνουν ασθενείς στα νοσοκομεία. Το μόνο που έχει μείνει εδώ είναι η αλαζονεία του κύριου Πολάκη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός.

Χρειαζόμαστε μόνιμο προσωπικό και επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το προσωπικό μειώθηκε κατά 7.500, συμπλήρωσε ο κ. Γιαννακός.

Οι διαδηλωτές αποχώρησαν από το Μαξίμου αφού απέσπασαν τη δέσμευση του κ. Φλαμπουράρη ότι θα τους κανονίσει συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα με τον Αλέξη Τσίπρα.



Η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της στάσης εργασίας των εργαζομένων στα νοσοκομεία.





Σε πανό, μάλιστα, που ανήρτησαν γράφουν όλους όσοι «καταζητούνται» από την Τρόικα για την περικοπή δαπανών.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης