Συνεχίζονται πυρετωδώς οι έρευνες των βρετανικών Αρχών στο χωράφι, περιμετρικά του σπιτιού που έμενε ο μικρός Μπεν το 1991 με την οικογένειά του, σε μια προσπάθεια να βρεθούν νέα στοιχεία.
Όπως δηλώνει ο επιθεωρητής Τζον Κάζινς, ζητήθηκε άδεια από τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου, για να κατεδαφιστεί ένα δωμάτιο της αγροικίας, που όπως διαπιστώθηκε, προστέθηκε στο κτίσμα μετά την εξαφάνιση του μικρού Μπεν.
Τη νέα τροπή στη υπόθεση Μπεν αποκαλύπτει η «Daily Mail».
«Διαπιστώσαμε ότι η προσθήκη έγινε λίγους μήνες μετά την εξαφάνιση του Μπεν και πλέον περιμένουμε τη σχετική άδεια. Είμαι σε διαπραγματεύσεις με τους ιδιοκτήτες. Θέλω να ψάξω παντού, έτσι ώστε να είμαι σίγουρος ότι έκανε όποια έρευνα χρειαζόταν για να λύσω αυτόν τον δυσεπίλυτο γρίφο», ανέφερε σχετικά.
Κλείσιμο
Το σπίτι πριν... εν έτει 1991
Το σπίτι μετά... - Αυτό είναι το κομμάτι της αγροικίας που πρέπει να κατεδαφιστεί
Ο Τζον Κάζινς είναι αισιόδοξος ότι οι αστυνομικοί θα λάβουν την άδεια, αφού υπάρχει δέσμευση ότι θα αποζημιωθεί ο ιδιοκτήτης, μετά τις έρευνες.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους