Πάτρα: 41χρονος έκλεβε ηλεκτρικό ρεύμα και... όπλα!

Πάτρα: 41χρονος έκλεβε ηλεκτρικό ρεύμα και... όπλα!

Είχε συνδέσει το σπίτι του με στύλο της ΔΕΗ - Κατά την έρευνα που έγινε, βρέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα

Πάτρα: 41χρονος έκλεβε ηλεκτρικό ρεύμα και... όπλα!
Η έρευνα που ξεκίνησαν άνδρες αστυνομικού τμήματος Κάτω Αχαΐας μετά από καταγγελία του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος στα Σαγέικα Αχαΐας, αποκάλυψε ότι ο δράστης δεν έκλεβε μόνο ενέργεια αλλά και... όπλα!

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε στο σπίτι του 41χρονου επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε συνδέσει απευθείας το σπίτι του με έναν παρακείμενο στύλο της Δ.Ε.Η., με αποτέλεσμα να έχει δωρεάν παροχή ρεύματος χωρίς να καταγράφεται η ενέργεια που κατανάλωνε. Όμως, οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι και δύο κυνηγετικά όπλα που ο 41χρονος δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την κατοχή τους. 

Σύντομα αποκαλύφθηκε ότι τα είχε κλέψει τον περασμένο Αύγουστο από ένα αγροτεμάχιο στη Κεφαλλονιά και κατασχέθηκαν για να επιστραφούν στον ιδιοκτήτη τους! Ο δράστης συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πάτρας του άσκησε δίωξη για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Κλείσιμο
*** Δικογραφία για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος σχηματίστηκε και σε βάρος ενός 30χρονου που εντοπίστηκε από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Γενισέας μετά από καταγγελία του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., να έχει παραβιάσει τον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος του σπιτιού του στην κοινότητα Νέο Εράσμιο της Ξάνθης. Έτσι, από τις 16 Απριλίου του 2014 , κατάφερνε να καταναλώνει ρεύμα χωρίς να πληρώνει δεκάρα στην Δ.Ε.Η.!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης