Μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη «σφαγή» στις επικουρικές συντάξεις οργανώνουν στις 11:30 το πρωί έξω από το υπουργείο Εργασίας οι συνταξιουχικές οργανώσεις 9 ταμείων
Με ανακοίνωσή τους καλούν τα μέλη τους σε παράσταση... οργής, όπως αναφέρουν, με αφορμή τις νέες περικοπές στις επικουρικές συντάξεις.
Συγκεκριμένα αναφέρουν:
Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις απαντώντας στη σφαγή των Επικουρικών συντάξεων και όχι μόνο από την πολιτική της κυβέρνησης και θέλοντας να τονίσει ότι ο αγώνας μας δεν σταματά προ τετελεσμένων γεγονότων που ελπίζει ότι θα δημιουργήσει με την αντιασφαλιστική νομοθεσία της (ν. 4987/2016) θα πραγματοποιήσει αύριο 6/9/2016 και ώρα 11:30 π.μ. παράσταση οργής και αγανάκτησης στο Υπουργείο Εργασίας με απαίτηση να σταματήσει ο αφανισμός των συνταξιούχων και των οικογενειών τους.
Κλείσιμο
Χρήματα που έχουμε πληρώσει μια ζωή για να έχουμε αξιοπρεπή και σύμφωνα με τις ανάγκες γεράματα τα κλέβουν εν ψυχρώ για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα αλλότρια προς τα δικά μας.
Καλούμε όλα τα Σωματεία των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων να δώσουν το παρών σ’ αυτή την κινητοποίηση.
Η τεχνολογία και η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζουν και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο νομικός τομέας, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι ανάγκες για εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της νομικής.