Ξύλο σε αστυνομικούς από Αλβανό έμπορο ηρωίνης!

Ξύλο σε αστυνομικούς από Αλβανό έμπορο ηρωίνης!

Εκείνος τους επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές, ενώ ταυτόχρονα τους έβριζε χυδαία! Τελικά, δεν απέφυγε τις χειροπέδες, όπως και ο «πελάτης» του

Ξύλο σε αστυνομικούς από Αλβανό έμπορο ηρωίνης!
Αιφνιδιάστηκαν προσωρινά οι άνδρες της Ασφάλειας όταν επιχείρησαν να συλλάβουν ένα νεαρό Αλβανό διακινητή ναρκωτικών στην περιοχή της Ακράτας και εκείνος τους επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές, ενώ ταυτόχρονα τους έβριζε χυδαία! Τελικά, δεν απέφυγε τις χειροπέδες, όπως και ο «πελάτης» του.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 26χρονο τη στιγμή που είχε μόλις πουλήσει 1,5 γραμμάριο ηρωίνης σε έναν 34χρονο ομοεθνή του έναντι ποσού 100 ευρώ. Μετά την περιπετειώδη σύλληψή του, βρήκαν στην κατοχή του άλλα 2,2 γραμμάρια ηρωίνης, 1,1 γραμμάριο κοκαΐνης και 4,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Οι δυο Αλβανοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου, που άσκησε στον 26χρονο δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και αντίσταση και στον 34χρονο για αγορά ναρκωτικών.

*** Μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, ναρκωτικά χάπια, μια ζυγαριά ακριβείας και διάφορα σύνεργα για το διαχωρισμό, τη συσκευασία και τη χρήση των ναρκωτικών ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στην εξωτερική αποθήκη του σπιτιού όπου διαμένουν μία γυναίκα και δύο άνδρες σε περιοχή της Χαλκίδας. Οι ένοικοι  συνελήφθησαν την στιγμή που έκαναν χρήση και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενοι για κατοχή, χρήση και διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης