High tech διαρρήκτες από τη Σερβία στην Χαλκιδική

High tech διαρρήκτες από τη Σερβία στην Χαλκιδική

Ειδικές κρύπτες στο αυτοκίνητό τους έκρυβαν τις high tech συσκευές επικοινωνίας και τα πασπαρτού που χρησιμοποιούσαν

High tech διαρρήκτες από τη Σερβία στην Χαλκιδική
Με την βοήθεια της τεχνολογίας έκαναν τις «δουλειές» τους δυο Σέρβοι κακοποιοί που εντοπίστηκαν επ' αυτοφώρω ενώ επιχειρούσαν να διαρρήξουν ένα αυτοκίνητο σε περιοχή της Χαλκιδικής! Ειδικές κρύπτες στο αυτοκίνητό τους έκρυβαν τις high tech συσκευές επικοινωνίας και τα πασπαρτού που χρησιμοποιούσαν.

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Νέας Καλλικράτειας έπιασαν στα πράσα τον 42χρονο τη στιγμή που προσπαθούσε να παραβιάσει ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο με ειδικό πασπαρτού. Ο 47χρονος συνεργός του, που φύλαγε τσίλιες σε κοντινή απόσταση, δεν πρόλαβε να ειδοποιήσει τον μέσω των ασύρματων συσκευών Bluetooth των κινητών τους με τα οποία επικοινωνούσαν και έπεσε κι αυτός στα χέρια των αστυνομικών!

Το αυτοκίνητο των δυο αλλοδαπών κατασχέθηκε και, κατά τη διάρκεια της έρευνας που έγινε σε αυτό, βρέθηκαν μετρητά σε διάφορα νομίσματα, δέκα πασπαρτού διαφόρων ειδών για κάθε κλειδαριά, γαλλικά κλειδιά, ένας μεταλλικός κόφτης, μια βαριοπούλα, κατσαβίδια και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία! Οι δυο Σέρβοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές, αλλά οι έρευνες για την δράση τους συνεχίζονται καθώς θεωρείται βέβαιο ότι έχουν διαπράξει διαρρήξεις, όχι μόνο στην Χαλκιδική αλλά και σε άλλες περιοχές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης