Επτά συλλήψεις για 700 κιλά κάνναβης στην Ζάκυνθο

Επτά συλλήψεις για 700 κιλά κάνναβης στην Ζάκυνθο

Οι διακινητές είχαν μεταφέρει το παράνομο φορτίο μέσα σε μαύρους σάκους από την Πάτρα με σκάφος το οποίο κατασχέθηκε και το παρέδωσαν στους δυο ντόπιους

Επτά συλλήψεις για 700 κιλά κάνναβης στην Ζάκυνθο
Μια από τις μεγαλύτερες ποσότητες ναρκωτικών ήταν αυτή που κατασχέθηκε με την επιχείρηση- αστραπή των αστυνομικών την Κυριακή στην Ζάκυνθο, αφού συνολικά κατασχέθηκαν 700 κιλά ακατέργαστης κάνναβης το μεγαλύτερο μέρος των οποίων προορίζονταν για χώρες της Ευρώπης.

Την επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν η Ασφάλεια και το Λιμεναρχείο Ζακύνθου, συντόνισαν αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής οι οποίοι παρακολουθούσαν τα ίχνη των μεταφορέων που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών. Πέντε από αυτούς, εκ των οποίων δυο από το χωριό Κυψέλη της Ζακύνθου, συνελήφθησαν κατά την διάρκεια της επιχείρησης. 

Οι διακινητές είχαν μεταφέρει το παράνομο φορτίο μέσα σε μαύρους σάκους από την Πάτρα με σκάφος το οποίο κατασχέθηκε και το παρέδωσαν στους δυο ντόπιους που είχαν αναλάβει να κρατήσουν ένα μέρος για να το διακινήσουν εντός Ελλάδας και να εξάγουν το μεγαλύτερο στο εξωτερικό. Όλοι οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στην Αθήνα, όπου αναμένεται να γίνουν  και επίσημες ανακοινώσεις μόλις ολοκληρωθεί η προανάκριση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης