Αλβανοί παραχαράκτες ψώνιζαν με πλαστά ευρώ

Αλβανοί παραχαράκτες ψώνιζαν με πλαστά ευρώ

Άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. έκαναν έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαιναν δύο άνδρες ηλικίας 24 και 25 ετών και μία 24χρονη γυναίκα και βρήκαν στην κατοχή τους 44 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και ένα των 20 ευρώ και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης

Όπλα, χειροβομβίδες, εκρηκτικά και κροτίδες στην Ηλεία
Οργανωμένο κύκλωμα παραχαρακτών που διοχέτευαν πλαστά χαρτονομίσματα στην Εύβοια και άλλες περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια στο Καρπενήσι. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις Αλβανούς που ψώνιζαν με αυτά και αναζητούν την 23χρονη Ελληνίδα και άλλους δυο άγνωστους συνεργούς της από την Αθήνα που τους τα προμήθευαν.

Άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. έκαναν έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαιναν δύο άνδρες ηλικίας 24 και 25 ετών και μία 24χρονη γυναίκα και βρήκαν στην κατοχή τους 44 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και ένα των 20 ευρώ και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Στην Ασφάλεια όπου προσήχθησαν, διαπιστώθηκε ότι το τελευταίο διήμερο είχαν κάνει τουλάχιστον δέκα συναλλαγές και δύο απόπειρες σε πρατήρια υγρών καυσίμων, περίπτερα, φαρμακεία, εστιατόρια και άλλα καταστήματα σε περιοχές της Εύβοιας, της Φθιώτιδας και της Ευρυτανίας! 

Στην κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν 394,37 ευρώ που προέρχονταν από ρέστα που είχαν πάρει πληρώνοντας με παραχαραγμένα χαρτονομίσματα, αλλά και ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ. Από την έρευνα προέκυψε ότι η εγκληματική ομάδα δρούσε από τις αρχές Μαρτίου και η έρευνα συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν οι δύο συνεργοί τους από περιοχή των Αθηνών και να συλληφθούν μαζί με την 23χρονη Ελληνίδα.

Κλείσιμο
Οι τρεις συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ευρυτανίας με κατηγορίες κατά περίπτωση για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων, παραχάραξη και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης