Χειμωνιατικο σκηνικό του καιρού με χιονοπτώσεις στα ορεινά χωριά
Πυκνό χιόνι έπεσε τα ξημερώματα, σε όλες τις ορεινές περιοχές της Ηπείρου που βρίσκονται σε υψόμετρο πάνω από 900 μέτρα.
Τα χωριά των Τζουμέρκων, του Μετσόβου, της Κόνιτσας και του Ζαγορίου ντύθηκαν λευκά, με το χιόνι να φτάνει και τα 20 εκατοστά.
Κλείσιμο
Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου, έβγαλε στο επαρχιακό δίκτυο 19 μηχανήματα αποχιονισμού, προκειμένου να αντιμετωπίσουν προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στους δρόμους. Ο καιρός αναμένεται να καλυτερέψει μετά το μεσημέρι.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.