Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένη στην Ηλεία

Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένη στην Ηλεία

Οι εισβολείς άρχισαν να χτυπούν την ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη, ενώ ταυτόχρονα την απειλούσαν ότι θα τη σκότωναν αν δεν τους έδινε αυτά που ζητούσαν

Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένη στην Ηλεία
Αντιμέτωποι με δυο αδίστακτους κακοποιούς που εισέβαλαν στο σπίτι της στην κοινότητα Λάμπεια της Ηλείας φορώντας ο ένας κουκούλα και ο άλλος γάντια, βρέθηκε μια 69χρονη γυναίκα η οποία ξυλοκοπήθηκε βάναυσα για να αναγκαστεί να δείξει πού είχε κρυμμένα χρήματα.

Οι εισβολείς άρχισαν να χτυπούν την ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη, ενώ ταυτόχρονα την απειλούσαν ότι θα τη σκότωναν αν δεν τους έδινε αυτά που ζητούσαν. Τρομοκρατημένη εκείνη, τους αποκάλυψε το σημείο όπου είχε τις οικονομίες της ύψους 1.500 ευρώ και οι ληστές τα άρπαξαν και έφυγαν βιαστικά, αφού πρώτα «ξήλωσαν» το σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού και πήραν την συσκευή μαζί τους!

*** Εξιχνιάστηκε η ληστεία που είχε γίνει το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στη Ρόδο με θύμα μια 45χρονη γυναίκα, στο σπίτι της οποίας είχαν εισβάλει δυο κακοποιοί και την είχαν χτυπήσει για να αρπάξουν όσα χρήματα είχε. Δράστες είναι δυο Έλληνες ηλικίας 32 και 39 χρόνων που ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα των ανδρών της Ασφάλειας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδου.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης