Ο δικαστικός λειτουργός είχε διατελέσει για χρόνια ειδικός ανακριτής για υποθέσεις τρομοκρατίας.
Κλείσιμο
Τον Σεπτέμβριο του 2014 εξελέγη προϊστάμενος στο Εφετείο της Αθήνας. Ο Δημήτρης Μόκας γεννήθηκε το 1952. Στο δικαστικό Σώμα εισήχθη στις 9 Ιουνίου 1981, ενώ από τον Ιούλιο του 2002 είχε προαχθεί στο βαθμό του εφέτη.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.