Μπορεί το γυναικείο κοινό να έπαθε παροξυσμό πριν λίγους μήνες όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Στάθη Στιβακτάκη σε συλλαλητήριο στο Σύνταγμα όμως τώρα φαίνεται πως έχει την τιμητική του το αντρικό κοινό.
Αυτή την φορά, στο μπλόκο της Κορίνθου, τα βλέμματα μαγνήτισε μία γυναίκα. Η Μαρία Πετρούλα Σκλία, η νεαρή, ξανθιά αγρότισσα εθεάθη πάνω σε ένα από τα συγκεντρωμένα τρακτέρ και ο φακός δεν θα μπορούσε να μην την απαθανατίσει.
Κλείσιμο
Όπως αναφέρει το korinthostv, η Μαρία-Πετρούλα είναι Πολιτικός Επιστήμων και στενή συνεργάτιδα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πρόεδρος στο Κ.Ε.Κ Ν. Κορινθίας, Πέτρου Τατούλη, ωστόσο κατέβηκε στα μπλόκα να διαμαρτυρηθεί για το ασφαλιστικό αφού συμμετέχει στην οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής αυγών.
Η τεχνολογία και η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζουν και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο νομικός τομέας, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι ανάγκες για εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της νομικής.