Κέρκυρα: Τον έπιασαν στο ΚΤΕΛ με τέσσερα κιλά χασίς

Κέρκυρα: Τον έπιασαν στο ΚΤΕΛ με τέσσερα κιλά χασίς

Το πακέτο που κρατούσε είχε μέσα -ούτε λίγο, ούτε πολύ- συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους τεσσάρων κιλών και 155 γραμμαρίων

Κέρκυρα: Τον έπιασαν στο ΚΤΕΛ με τέσσερα κιλά χασίς
Με μια μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στα χέρια τσάκωσαν οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένα νεαρό Αλβανό στην περιοχή του σταθμού των Υπεραστικών Λεωφορείων στην Κέρκυρα, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν είχε παραλάβει το δέμα από λεωφορείο του ΚΤΕΛ ή αν σκόπευε να το φορτώσει ως ασυνόδευτο με άγνωστο προορισμό!

Ο 31χρονος αλλοδαπός υποβλήθηκε σε έλεγχο από τους αστυνομικούς και βρέθηκε με χειροπέδες όταν διαπιστώθηκε ότι το πακέτο που κρατούσε είχε μέσα -ούτε λίγο, ούτε πολύ- συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους τεσσάρων κιλών και 155 γραμμαρίων. Ο 25χρονος, που είχε πάνω του 100 ευρώ και ένα κινητό, προσήχθη στη Δίωξη Ναρκωτικών όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.

***Με τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 57,7 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου Χανίων από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. ένας 27χρονος Έλληνας ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης