Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Κομίτσα Χαλκιδικής

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Κομίτσα Χαλκιδικής

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο της πυρόσβεσης - Αλλάζουν διαρκώς κατευθύνσεις, με αποτέλεσμα το πύρινο μέτωπο να πλησιάζει δύο ξενοδοχειακές μονάδες


Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Κομίτσα Χαλκιδικής
Επί ποδός θα βρίσκονται όλη τη νύχτα οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στη Χαλκιδική προκειμένου να κατασβεστεί πλήρως η φωτιά στην περιοχή της Κομίτσας, μεταξύ Νέων Ρόδων και Ουρανούπολης.

Αυτή τη στιγμή η πυρκαγιά βρίσκεται σε ύφεση, ωστόσο ο διοικητής της ΠΥ Χαλκιδικής Μανόλης Τσολάκης ανέφερε ότι οι επίγειες δυνάμεις θα δώσουν ολονυκτία μάχη με τις φλόγες και με το πρώτο φως της ημέρας ευελπιστεί να γίνει πλήρης κατάσβεση.

Κλείσιμο




Στο πύρινο μέτωπο επιχειρούν 23 οχήματα με 50 πυροσβέστες, 49 άτομα πεζοπόρο τμήμα, πέντε μηχανήματα και δύο ιδιωτικά βυτιοφόρα, ενώ μέχρι να πέσει το σκοτάδι τέσσερα Καναντέρ πραγματοποιούσαν ρίψεις νερού. 

Εν τω μεταξύ, οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο της πυρόσβεσης. Αλλάζουν διαρκώς κατευθύνσεις, με αποτέλεσμα το πύρινο μέτωπο να κατευθύνεται προς δύο ξενοδοχειακές μονάδες, χωρίς να απειλούνται άμεσα. 

Αργά το βράδυ της Τρίτης αναμενόταν στην Ουρανούπολη ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, για έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολίτικης Προστασίας της Περιφέρειας για να αποφασιστεί ο σχεδιασμός και η αντιμετώπιση της φωτιάς κατά τη διάρκεια της νύχτας.















Με πληροφορίες από το halkidikinews.gr 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης