Αποκαλύψεις για τη φωτογραφία της μικρής Άννυ

Αποκαλύψεις για τη φωτογραφία της μικρής Άννυ

Θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της έρευνας για την 4χρονη που αναζητούν οι αρχές από τις 21 Απριλίου - Τι εξετάζουν οι αστυνομικοί

Αποκαλύψεις για τη φωτογραφία της μικρής Άννυ
Συνεχείς είναι οι ανατροπές στην υπόθεση εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ, καθώς σήμερα αποκαλύφθηκε ότι η αστυνομία έχει στη διάθεσή της μια φωτογραφία που υποτίθεται πως απεικονίζει το παιδί. 

Συγκεκριμένα, η φωτογραφία τραβήχτηκε ανάμεσα στον Πειραιά και στο Κερατσίνι το απόγευμα της Τρίτης και δείχνει μια γυναίκα, η οποία φαίνεται από το πλάι, να κρατά από το χέρι ένα παιδάκι και να σταματά ένα ταξί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ασφάλεια, η μητέρα της Άννυ, που ήταν και εκείνη που κατήγγειλε την εξαφάνιση του παιδιού αρχικά αλλά στη συνέχεια έπεσε σε πολλαπλές αντιφάσεις, δήλωσε στην αστυνομία πως ίσως το παιδί της φωτογραφίας είναι η κόρη της, όμως φορά διαφορετικά ρούχα. Ο πατέρας της Αννυ δηλώνει κατά 80-100% βέβαιος πως είναι το παιδί του που απεικονίζεται στην φωτογραφία, που παρέδωσε στις αρχές ευαισθητοποιημένος πολίτης. 

Αυτή τη στιγμή η φωτογραφία βρίσκεται στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. καθώς χρήζει περεταίρω ανάλυσης. 

Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και αξιολογούν την φωτογραφία ως σημαντικό στοιχείο, καθώς πρόκειται για μία από τις ελάχιστες πληροφορίες που έχουν από πολίτες. Το γεγονός αυτό, ότι δηλαδή δεν υπάρχει ροή πληροφοριών από πολίτες, παρά το ότι η φωτογραφία της μικρής Άννυ έχει δημοσιοποιηθεί κατά κόρον, κάνει τους αστυνομικούς να ανησυχούν ότι κάτι κακό έχει συμβεί στο παιδί.
Κλείσιμο

Αργά το απόγευμα και αφού έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στη ΓΑΔΑ, η μητέρα της Αννυ αφέθηκε ελεύθερη.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης