Την τετράχρονη Άννυ αναγνώρισε μέσα σε κλεμμένο ταξί η μητέρα της

Την τετράχρονη Άννυ αναγνώρισε μέσα σε κλεμμένο ταξί η μητέρα της

Δικογραφία με την κατηγορία της ψευδορκίας στους γονείς της μικρής -Ζήτησαν και πήρα αναβολή από το δικαστήριο – Ελεύθερος ο 70χρονος που τους φιλοξενούσε στο σπίτι του

Την τετράχρονη Άννυ αναγνώρισε μέσα σε κλεμμένο ταξί η μητέρα της
Αναβολή για τις 12 Μαΐου πήραν οι τρεις εμπλεκόμενοι στην υπόθεση εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ. 
 
Οι συνήγοροι του 27χρονου Βουλγάρου, της 25χρονης Βουλγάρας και του 70χρονου που φιλοξενούσε το ζευγάρι στο σπίτι του ζήτησαν από το δικαστήριο πραγματογνωμοσύνη, καθώς ο 27χρονος Βούλγαρος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών.
 
Κλείσιμο
Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα και έδωσε αναβολή για τις 12 Μάιου.



 
Ωστόσο, οι δύο γονείς θα οδηγηθούν εκ νέου στην ΓΑΔΑ προκειμένου να συνταχθεί εις βάρος τους δικογραφία σχετικά με την κατηγορία της ψευδορκίας αφού σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δύο γονείς της μικρής Άννυ έπεφταν συνέχεια σε αντιφάσεις στην προανάκριση που διενήργησαν οι άντρες του Τμήματος Ανηλίκων.
 
Από την άλλη  ο 70χρονος που τους φιλοξένησε στο σπίτι του και στο οποίο βρέθηκαν τα χάπια για τα οποία κατηγορούνται αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τη νέα εκδοχή (καθώς τις τελευταίες ώρες έχουν υπάρξει πολλές!), ο συνήγορος της υπεράσπισης των τριών εμπλεκομένων της εξαφάνισης της μικρής Άννυ, Σταύρος Γεωργίου ανέφερε σε δηλώσεις του πως η 25χρονη μητέρα της, αναγνώρισε την κόρη της σε φωτογραφία που της έδειξαν από την Ασφάλεια που έδειχνε το παιδί μέσα σε ένα ταξί.





Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος ανέφερε ότι οι αστυνομικοί έδειξαν στην 25χρονη Βουλγάρα μητέρα της 4χρονης μία φωτογραφία στην οποία φαινόταν ένα κοριτσάκι μέσα σε ένα ταξί. Η 25χρονη βλέποντας τη φωτογραφία, αναγνώρισε το παιδί της. Τότε η Ασφάλεια κάλεσε τον ιδιοκτήτη του ταξί, αλλά όπως είπε εκείνος το ταξί του έχει κλαπεί και μάλιστα είχε δηλώσει την κλοπή στις Αρχές. Με αυτά τα δεδομένα, πλέον η οικογένεια μιλάει για απαγωγή ανηλίκου.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης