Καλή συνέχεια στο Πρώτο Θέμα

Καλή συνέχεια στο Πρώτο Θέμα

Καλή συνέχεια στο Πρώτο Θέμα
Στο «Πρώτο Θέμα» δεν έγραφα μόνο ειδήσεις από το Παρίσι. Κάθε εβδομάδα πριν από το live μου τις Παρασκευές υπαγόρευα το κομμάτι μου στα κορίτσια της σύνταξης. Είχα ραντεβού με την Ελλάδα μου. Και της έστελνα λέξεις, εικόνες και σκέψεις που είχα κληρονομήσει από τους μετανάστες γονείς μου. Ουδέποτε υπήρξε παρέμβαση ως προς την επιλογή των θεμάτων ή το περιεχόμενο των άρθρων μου. Περάσανε ήδη 10 χρόνια! Καλή επιτυχία και για τα επόμενα δέκα! Θέμο, Τάσο, το σημαντικό είναι το ταξίδι... αυτό μας πάει εκεί που θέλει. Κι εμείς ελπίζουμε.

Νίκος Αλιάγας



Κλείσιμο


Το «ΘΕΜΑ» έφερε μια άλλη οπτική και ένα νέο μοντέλο εβδομαδιαίου εντύπου, καταφέρνοντας να κερδίσει από την αρχή το ενδιαφέρον και την προτίμηση των αναγνωστών και να γίνει «Πρώτο».

Πέρα από τη μεγάλη συμβολή στην ενημέρωση γύρω από την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα, εμείς στη Forthnet βλέπουμε στο «Πρώτο Θέμα» έναν καλό συνεργάτη, αφού μέσα από την εφημερίδα μπορούν οι αναγνώστες σας να αποκτούν πρόσβαση στην πρωτοπόρα υπηρεσία Nova GO και στο μοναδικό περιεχόμενο του Novasports 1 και του Novalifε.

Εύχομαι να συνεχίσετε την προσπάθεια και την καλή δουλειά, να συνεχίσετε να  καινοτομείτε, διατηρώντας παράλληλα όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που σας οδήγησαν στην κορυφή.
 
Πάνος Παπαδόπουλος
Διευθύνων Σύμβουλος Forthnet






Αυτό που βρίσκω γοητευτικό στο «Πρώτο Θέμα» είναι ότι από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του έως σήμερα, 10 χρόνια μετά, έχει δημιουργήσει σχέσεις έντασης και πάθους με το αναγνωστικό κοινό. Μια εφημερίδα που ασφαλώς δεν είναι αδιάφορη.  
Με εκδότες δημοσιογράφους. Με σαφή θέση, είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς. 

Με τον δικό της τρόπο παρουσίασης, είτε σου αρέσει είτε όχι. Με μεγάλες επιτυχίες και αποκαλύψεις, αλλά και με θέματα αμφιλεγόμενα που προκάλεσαν έντονες επικρίσεις και σκληρή κριτική. Ως αναγνώστης, βρίσκω στο «Πρώτο Θέμα» απόψεις που δεν υπαγορεύονται από καμία άλλη λογική πέρα από εκείνη στην οποία πιστεύουν αυτοί  που τις υπογράφουν. Και αυτό θεωρώ ότι είναι απείρως σημαντικότερο από το αν συμφωνώ ή διαφωνώ.

Ως συνεργάτης, αφού η σχέση με την Alco είναι σταθερή όλα αυτά τα χρόνια, βρίσκω ένα μέσο επικοινωνίας που παρουσιάζει αναλυτικά το σύνολο των ευρημάτων κάθε δημοσκόπησης χωρίς επιλεκτικές αναφορές και το οποίο σέβεται τους κανόνες δεοντολογίας της δουλειάς μας. 
 
Είμαι βέβαιος ότι η ένταση και το πάθος ανάμεσα στους αναγνώστες και το «Πρώτο Θέμα» θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια. Οχι επειδή πέτυχε η συνταγή, αλλά επειδή αυτός είναι ο χαρακτήρας και  η επιλογή των ανθρώπων που το υπογράφουν. 

Κώστας Παναγόπουλος,
Διευθύνων Σύμβουλος Alco



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης