Happy birthday Πρώτο Θέμα!

Happy birthday Πρώτο Θέμα!

Αφιερώσεις, στίχοι, selfies και ευχές

Happy birthday Πρώτο Θέμα!
Εύχομαι στο «Πρώτο Θέμα» να εξακολουθεί να δίνει δυνατές μπουνιές στο σύστημα, κρατώντας πάντα τη θέση του πρωταθλητή.
Μιχάλης Ζαμπίδης



Κλείσιμο
«Να είστε και εσείς, αλλά και εμείς γεροί, γιατί ως Stavento κλείνουμε 10 χρόνια. Εύχομαι τα επόμενα δέκα χρόνια εμείς να σας διαβάζουμε και εσείς να μας ακούτε. Εχουμε παράλληλους βίους» 
STAVENTO



Χρόνια πολλά - φύλλα πολλά, με ήθος, αξιοπρέπεια και αλήθεια!
Κατερίνα Παπουτσάκη




Με δάκρυα, ιδρώτα
μα όχι αίμα
δεκαετία κλείνει πια
το «Πρώτο Θέμα»

Χιλιάδες πρωτοσέλιδα 
και φύλλα
προκάλεσαν σεισμούς
κι ανατριχίλα

Για 10 χρόνια 
σας είχαμε μονάχα τα καλύτερα
και τώρα την ευχή σας
να πάμε για άλλα  μεγαλύτερα!


Φύλλα καλά και πολλά,  «Πρώτο Θέμα». 
Ναταλία Γερμανού




Να είστε πάντα Πρώτο Θέμα! 10!
Χρόνια πολλά.

Δούκισσα Νομικού



Οταν είσαι το «Πρώτο Θέμα» για 10 συνεχόμενα χρόνια, το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι να τα εκατοστίσετε και να παραμείνετε στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης.
Αντώνης Ρέμος



Δέκα χρόνια «Πρώτο Θέμα». Να τα εκατοστίσει τα χρόνια και να εκατομμυριάσει τις εκδόσεις. Και η ευχή αυτή είναι μητσικωστική και ουχί μητσοτακική... Φτου φτου σκόρδα... Σκορδά και Λιάγκα και ό,τι θέτε. Τι να θυμηθεί κανείς σε όλα αυτά τα τεύχη. Τον Γιώργο Παπανδρέου που πήρε να διαβάσει το «Πρώτο Θέμα» κάνοντας ορθοπεταλιά στο ποδήλατό του, με αποτέλεσμα να σαβουριαστεί μαζί με την αλυσίδα του.

Τον Αντωνάκη τον Σαμαρά που για να προλάβει την πρώτη έκδοση της εφημερίδας είχε μεταμφιεστεί σε γριά ρακοσυλλέκτρια και την είχε στήσει έξω από το περίπτερο του Νέου Ψυχικού. Ή τον Πάνο Καμμένο που είχε πάρει πενήντα εφημερίδες «Πρώτο Θέμα» για να εξασφαλίσει τα κουπόνια από δωρεάν αγορές στο σούπερ μάρκετ. Εικάζεται ότι εκείνη την εβδομάδα είχαν αδειάσει τουλάχιστον 100 ράφια. Για να θυμηθώ και τον Πάκη τον Παυλόπουλο που είχε μερακλωθεί με το CD του Νότη εκείνο το Σαββατόβραδο που ’χε πάρει την προσφορά της εφημερίδας κι έβαλε το CD στη διαπασών στο αυτοκίνητό του.

Γιώργος Μητσικώστας



Μέσα σε μια περίοδο γενικευμένης κρίσης, το «Πρώτο Θέμα» 
κατάφερε όχι μόνο να επιβιώσει, αλλά και να αναδειχθεί σε κορυφαία κυριακάτικη εφημερίδα, αλλάζοντας ριζικά τον ελληνικό Τύπο.

Εύχομαι για πολλά χρόνια να συνεχίζει με επιτυχίες!

Ολγα Κεφαλογιάννη



Σας εύχομαι χρόνια αληθινά, δημιουργικά και με πολλές... πωλήσεις! 
Μαρίνα Βερνίκου



Φέτος το «Πρώτο Θέμα» γιορτάζει 10 χρόνια παρουσίας στην έντυπη ενημέρωση. Πάντα μέσα στην επικαιρότητα, με ειδησεογραφία που ξεχωρίζει, με τολμηρή αρθρογραφία, με θέση μέσα στη ροή των γεγονότων. Πάντα ανεξάρτητο, έγκυρο, ενημερωμένο, ακηδεμόνευτο, σε μια διαρκή σχέση με την κοινωνία. Εύχομαι να κλείσει πολλά χρόνια στην ενημέρωση, γιατί χρειαζόμαστε εφημερίδες και δημοσιογράφους με άποψη. Γιατί είναι ωραίο να διαβάζεις την αλήθεια.    
Ελενα Ράπτη



Εύχομαι στο «Πρώτο Θέμα» να είναι πάντα πρώτο για να μας κρατάει όμορφη συντροφιά τις Κυριακές με αποκλειστικές ειδήσεις και ξεχωριστά δώρα. Σε μια εποχή που έχει κατακλυστεί από την ηλεκτρονική ενημέρωση, το ότι μια εφημερίδα συγκεντρώνει ακόμα τόσο ενδιαφέρον από τους αναγνώστες αποτελεί άθλο. Αντί για Χρόνια Πολλά θα ευχηθώ «δεκαετίες πολλές!!!».
Ευγενία Μανωλίδου



Δέκα Χρονια ε;;; Έως τα εκατό εχουμε δρομο μπροστά μας! Ευχομαι λοιπόν αυτός ο δρόμος να ειναι γεμάτος αποκλειστικά θέματα, ωραίες προσωπικότητες, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, αξιόλογους συνεργάτες. 

Και πολλες πολλες ευχάριστες ειδήσεις! Παντα επιτυχίες, παντα πρωτιές!

Μαρία Μπεκατώρου



10 steps to love & success

1. Κοιτάμε πάντα προς τους διαθέσιμους ανθρώπους που είναι απ’ την αρχή ξεκάθαρο ότι μας θέλουν.
2. Εχουμε θετικό οραματισμό για τη δουλειά και τη σχέση μας.
3. Βιώνουμε όλα τα συναισθήματά μας σε περίπτωση χωρισμού ή απόλυσης και δεν καταφεύγουμε σε ουσίες για να καλύψουμε τον πόνο. 
4. Οι όποιες δυσκολίες σε προσωπικά και επαγγελματικά είναι μεταμφιεσμένα δώρα.
5. Αν σε απολύσουν ή σε χωρίσουν απότομα, πες ευχαριστώ γιατί σε περιμένει η δουλειά και η σχέση των ονείρων σου.
6. Δεν κάνουμε το ίδιο λάθος… περιμένοντας διαφορετικό αποτέλεσμα.
7. Η αγάπη και η επιτυχία έρχονται μόνο με ρίσκο.
8. Οσο ο ήλιος βγαίνει από την Ανατολή και δύει στη Δύση τόσο σίγουρος να είσαι κι εσύ ότι θα αγαπηθείς και θα πετύχεις!
9. Πίστεψε στο υπέροχο πλάνο μιας ανώτερης δύναμης για τη ζωή σου.
10. Για όλα υπάρχει λόγος, και σοβαρός μάλιστα… Μπορεί να περάσουν χρόνια, αλλά σίγουρα κάποτε θα το καταλάβεις.


Χρόνια πολλά, «Πρώτο Θέμα»!
Βασίλης Ζούλιας





Χρόνια πολλά στο «Πρώτο Θέμα»! Μια πραγματικά αξιόλογη εφημερίδα με ουσιαστικό λόγο ύπαρξης, η οποία αναλαμβάνει πέρα από την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των αναγνωστών. Εύχομαι να έρθει η στιγμή που θα βάλετε ακόμα ένα μηδέν πίσω από το δέκα! Κι αν και δεν θα είμαι εδώ για να σας ευχηθώ τότε, σας εύχομαι από τώρα! 

Γρηγόρης  Αρναούτογλου



Σάκης Ρουβάς







Ολη η εκλεκτή ομάδα της «Εντα Γκάμπλερ» στέλνει χαιρετισμούς και ευχές για τα δέκα χρόνια του «Πρώτου Θέματος» λίγο πριν από την παράσταση, ώρα 6.30 εσπερινή. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από το κινητό του σκηνοθέτη της παράστασης Κωνσταντίνου Ρήγου (τα φιλάκια που μας στέλνει δεν φαίνονται στην οθόνη). 
Κωνσταντίνος Ρήγος



10 χρόνια τα πρώτα θέματα της επικαιρότητας, 10 χρόνια επιτυχίες. Χρόνια πολλά και μόνο πρωτιές!
Δέσποινα Βανδή



Ενα Θέμα 10 ετών είναι παλιό 
κι ανεπίκαιρο. 
Εκτός αν είναι 
το Πρώτο. 
Χρόνια πολλά!

Αγγελική  Νικολούλη



Στις 27 Φεβρουαρίου 2005 πρωτοκυκλοφόρησε το «Πρώτο Θέμα». Τι ωραίες εποχές… η Ελλάδα ζούσε έναν άτυπο Χρυσό Αιώνα ανάμεσα στο Γιούρο και την Ολυμπιάδα της Αθήνας και τον επερχόμενο θρίαμβο της Παπαρίζου στη Eurovision.

Το ευρώ είχε κλείσει αισίως τα τρία του χρόνια και ο Ελληνας κολυμπούσε στο χρήμα. Το φαινόμενο του φίλου/γείτονα/συναδέλφου που έφευγε τριήμερο στο Μπαλί και τα Νησιά Πουκέ αποτελούσε καθημερινότητα και η μεγαλύτερη αγωνία των συμπατριωτών μας ήταν ποιος θα επικρατούσε στο «Survivor». Σήμερα, το «Πρώτο Θέμα» γιορτάζει τα δέκατα γενέθλιά του σε μια άλλη Ελλάδα. Μια Ελλάδα φτωχή, απελπισμένη, που αγωνίζεται να επιβιώσει μέσα σε μια εφιαλτική αβεβαιότητα.

Εμείς θα ευχηθούμε στο Π.Θ. να γιορτάσει πολλά γενέθλια ακόμα. Και το καθένα από αυτά να είναι έτη φωτός καλύτερο από το αμέσως προηγούμενο. Οχι μόνο για την εφημερίδα αλλά (κυρίως) για την Ελλάδα.

Θανάσης Χειμωνάς



Δέκα ολόκληρα χρόνια... Κυριακές... αναγνωστικής απόλαυσης!
Ευχαριστούμε!

Κατερίνα Γκαγκάκη



Το «Πρώτο Θέμα» μπήκε δυναμικά πριν από δέκα χρόνια στη ζωή μας ταράσσοντας τα νερά του εγχώριου Τύπου με τα ρεπορτάζ και τις αποκαλύψεις του. Μια ομάδα δημοσιογράφων που προχωρούσαν πέρα από την είδηση δημιούργησε το δικό της πιστό κοινό, το οποίο Κυριακή με Κυριακή μεγάλωνε κρατώντας την πρωτοπορία στην κυκλοφορία. Εύχομαι στην εφημερίδα σας τα καλύτερα και στα επόμενα δέκα χρόνια πάντα με την ίδια επιτυχία.
Μιμή Ντενίση




«Κάθε εποχή ορίζει το κάδρο της - τι θεωρεί ότι χωράει σε αυτό και τι θεωρεί ότι περισσεύει», λέει στο νέο του βιβλίο ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει εντός της χρονιάς από τις εκδόσεις Οξύ με τον τίτλο «Γκαγκάριν - Ο κόσμος από χαμηλά». Αντί για δώρο και ευχές για τα 10 χρόνια του «Πρώτου Θέματος», μας έστειλε αποκλειστική προδημοσίευση. Κάθε νέα εποχή οδηγεί άλλωστε σε αναθεωρήσεις και νέες σκέψεις:

«Συνεχίζω παρακάτω: “Ενηλικιωθήκαμε σε πιο ανεκτικούς καιρούς. Δεν είχαν κατέβει οι μπάρες ανάμεσα στα ρεύματα. Στα ακούσματά μας συνυπήρχε ανενόχλητα ο Γιάννης Πάριος με τον Αλις Κούπερ. Στο Νέγκρο, το προδρομικό τσοντάδικο της Κυψέλης, μπορούσες να απολαύσεις, μαζί με τις αισθησιακές ταινίες του Κώστα Καραγιάννη, και το Θεώρημα του Πιερ Πάολο Παζολίνι. Κανένας διανομέας, εκείνες τις αθώες μέρες, δεν διέκρινε την ξώβυζη σκυλού από την κουλτουριάρα. Από τα καροτσάκια της Σόλωνος αγόραζες ακομπλεξάριστα τον Σοπενχάουερ και τον έριχνες στην ίδια σακούλα με τον Πλεχάνοφ.

Στην αποτίμηση του δεκατετράχρονου εαυτού μου από τον σαραντάχρονο δύσκολα κρύβεται ένας υφέρπων σνομπισμός, η πεποίθηση πως όλα τα παραπάνω, ναι, κατ’ ουσίαν δεν είναι παρά αισθητικά εγκλήματα καθοσιώσεως. Φαίνεται πως η διαδικασία της ενηλικίωσης περιλαμβάνει, όχι μόνο την ικανότητα να ξεχωρίζεις παράταιρα ακούσματα ή διαβάσματα, αλλά και μια εγρήγορση -αστυνομικής, θα λέγαμε, νοοτροπίας- να μην επιτρέπεις να συνυπάρχουν στα ράφια σου οι δίσκοι του Πάριου με τους δίσκους του Κούπερ, ούτε τα συγγράμματα του Σοπενχάουερ με τα συγγράμματα του Πλεχάνοφ. Αρκεί ν’ ανακαλέσεις την ξινίλα στο βλέμμα της φιλενάδας σου την τελευταία φορά που μια τέτοια αισθητική παραβίαση υπέπεσε στην αντίληψή της. Κάτι ράγισε μέσα της. Στα μάτια της ποτέ πια δεν θα είσαι ο ίδιος».

Πέτρος Τατσόπουλος



10 χρόνια τα πρώτα θέματα της επικαιρότητας, 
10 χρόνια επιτυχίες. Χρόνια πολλά και μόνο πρωτιές
!

Μελίνα Ασλανίδου



Δέκα χρόνια επιτυχίες! Εύχομαι να συνεχίσετε για άλλα 100 χρόνια, με αποκαλύψεις και σεβασμό στους  αναγνώστες σας!
Φαίη Σκορδά


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης