Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν απόψε οι έρευνες, στην περιοχή μεταξύ Ορμενίου και Δικαίων - Το πιο πιθανό είναι ότι τελικά βρήκαν τον προσανατολισμό τους, χωρίς να ειδοποιήσουν ότι δεν χρειάζονται βοήθεια, λένε οι Αρχές
Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν απόψε οι έρευνες, στην περιοχή μεταξύ Ορμενίου και Δικαίων Έβρου, για τους δώδεκα Τούρκους τουρίστες που κάλεσαν, την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου, τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης «112» ζητώντας βοήθεια.
Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν, με όλα τα αναγκαία μέσα, σε στεριά και στον ποταμό Έβρο, χωρίς να βρεθεί κάποιο ίχνος τους. Όπως έγινε γνωστό από τις Αρχές δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία με τους 12 αλλοδαπούς και το πιο πιθανό είναι ότι τελικά βρήκαν τον προσανατολισμό τους, χωρίς να ειδοποιήσουν ότι δεν χρειάζονται βοήθεια.
Να σημειωθεί, ότι οι τουρίστες αναζητούνταν από την Παρασκευή και μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι σε ορεινή περιοχή της Πιερίας, λόγω λάθους που έγινε κατά την αναζήτηση του σήματος εξ΄αιτίας αντανάκλασης.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.