«Η Περιστέρα είναι γεννημένη μανούλα», λέει γειτόνισσα του Τσίπρα

«Η Περιστέρα είναι γεννημένη μανούλα», λέει γειτόνισσα του Τσίπρα

«Η ζωή της όλη είναι ο Αλέξης και τα παιδιά τους. Δεν πάει πουθενά χωρίς τα παιδιά της»,  λέει η κυρία Πιπίνα Κουνελη και περιγράφει τη γνωριμία της με την πρώτη κυρία της χώρας στο protothema.gr 

«Η Περιστέρα είναι γεννημένη μανούλα», λέει γειτόνισσα του Τσίπρα
Με τα δικά της μάτια, όπως λέει η κυρία Πιπίνα Κουνέλη, η Περιστέρα είναι αυτό που θα έλεγε κανείς με απλά λόγια ένα καταπληκτικό πλάσμα.




Κλείσιμο

«Θυμάμαι γνωριστήκαμε σε μια εκδήλωση που είχε λάβει χώρα στο σπίτι κοινής μας φίλης όπου και πήγαμε με τα παιδιά μας. Πρόκειται για ένα πάρτι που έγινε σε διαμέρισμα που είναι στον κάτω όροφο από εκεί που μένει ο Αλέξης Τσίπρας. Είναι το σπίτι της καθηγήτριας αγγλικών των παιδιών τους, φίλη του ζεύγους. Με το που μπήκε μέσα φυσικά τα μάτια όλων πέσανε πάνω της, άλλα αυτό που με εντυπωσίασε ήταν η απλότητά της», λέει στο protothema.gr γειτόνισσα της Περιστέρας Μπαζιάνα. 





«Θέλω να σας πω πως εκείνη ήταν που μου μίλησε πρώτα. Πιάσαμε αμέσως κουβέντα για τα παιδιά.  Απλή, φιλική, ένα τόσο νέο κορίτσι απόλυτα προσγειωμένο και σεμνό. Φανταστείτε ότι σε λίγα μόλις λεπτά φτάσαμε να ανταλλάσσουμε απόψεις για μαγειρική. Πιστεύω πως δε θα αλλάξει καθόλου. Είναι θέμα ανατροφής νομίζω και τρόπου ζωής και κυρίως σκέψης. Τους χαζεύω πραγματικά όταν εκείνη με το σύζυγο και τα παιδιά τους πηγαίνουν -σπάνια- ξένοιαστα μια βόλτα. Είναι υπέροχο και αγαπημένο ζευγάρι», τονίζει.

«Τη βλέπω συχνά σε διάφορες εκδηλώσεις που έχει τύχει να βρεθούμε.  Φυσικά πάντα με τα παιδιά της» λέει ακόμη η κυρία Πιπινα Κουνελη, η οποία μένει σε διπλανή πολυκατοικία, προσθέτοντας πως «η Περιστέρα είναι γεννημένη μανούλα. Η ζωή της όλη είναι ο Αλέξης και τα παιδιά τους».

Το καλύτερο παιδί της οδού Αρμονίας, λένε οι γείτονες του Αλέξη Τσίπρα

Ο κ. Θανάσης καθημερινά όπως λέει στο protothema.gr συναντά τον Αλέξη Τσίπρα. Κάνει λόγο για ένα απλό καθημερινό άνθρωπο που μιλά και χαμογελά σε όλους γεγονός που τον καθιστά ιδιαίτερα αγαπητό στη γειτονιά. «Είναι καλό παιδί, νομίζω νοικοκύρης. Σκεφτείτε τα σκουπίδια τα κατεβάζει μόνος του, μου κάνει εντύπωση. Είναι τόσο απλός εύχομαι να παραμείνει έτσι» λέει ο κ. Θανάσης.  



«Του έσφιξα το χέρι χθες βράδυ. Μιλούσε με όλους μας ,δυο χρόνια μένει εδώ στην περιοχή μας μόνο καλά έχω να πω» σημειώνει ο κ. Μιχάλης που εύχεται τα καλύτερα στον κ. Τσίπρα το πατριωτάκι του όπως λέει χαρακτηριστικά. 












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης