Απαγωγείς μαχαίρωσαν γνωστό φωτογράφο και τον παράτησαν αιμόφυρτο

Απαγωγείς μαχαίρωσαν γνωστό φωτογράφο και τον παράτησαν αιμόφυρτο

Το θύμα έδωσε μάχη με τους απαγωγείς του στην είσοδο του σπιτιού του - Μετά από καταδίωξη το αυτοκίνητο των απαγωγέων ακινητοποιήθηκε στο Βύρωνα

Απαγωγείς μαχαίρωσαν γνωστό φωτογράφο και τον παράτησαν αιμόφυρτο
Μάχη με τους απαγωγείς του ακριβώς στην είσοδο του σπιτιού του έδωσε ο φωτογράφος Ιωάννης Αλεξόπουλος τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Όλα συνέβησαν στο Παλαιό Φάληρο την ώρα που ο κ. Αλεξόπουλος που εργάζεται σε νυχτερινά κέντρα επέστρεφε στο σπίτι του. Εκεί τον περίμεναν οι απαγωγείς του με τους οποίους έδωσε μάχη προκειμένου να ξεφύγει αλλά δεν τα κατάφερε καθώς οι άγνωστοι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι προκειμένου να κάμψουν την αντίστασή του.

Αδιάψευστος μάρτυρας της αιματηρής συμπλοκής οι στάλες από αίμα έξω από την πολυκατοικία όπως τις κατέγραψε ο φακός του protothema.gr.

Κλείσιμο








Αφού οι απαγωγείς εξουδυτέρωσαν τον Αλεξόπουλο, τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Έγιναν όμως αντιληπτοί από την αστυνομία και ακολούθησε καταδίωξη.

Το «κυνηγητό» στους δρόμους της Αττικής κατέληξε στον Βύρωνα όταν το μαύρο τζιπ των απαγωγέων μπήκε σε αδιέξοδο και τράκαρε με άλλο παρκαρισμένο όχημα.




Όταν προσέγγισαν το όχημα και άνοιξαν τις πόρτες βρήκαν μέσα τον 45χρονο τραυματία, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Αυτό που αναζητούν τώρα οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση είναι τα κίνητρα των δραστών με πιθανότερες τις εκδοχές της ληστείας ή των προσωπικών διαφορών με το θύμα.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να εξετάσουν και το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που υπάρχει έξω από το κτήριο στο Παλαιό Φάληρο και η οποία πιθανόν να εχει βιντεοσκοπήςει τους δράστες και την πάλη.























Μια γειτόνισσα στον Βύρωνα συγκλονισμένη δηλώνει: «Έχω πάθει σοκ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάτω από το σπίτι μου παραλίγο να γινόταν φονικό. Κοιμόμουν, δεν άκουσα τίποτα. Από το γιό μου το έμαθα όταν επέστρεψε από έξω που ήταν ότι κάτω είχε γίνει αυτή η επίθεση».
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης