Ρόδος: Αιχμαλώτισε δεκάδες ωδικά πουλιά με παράνομα μέσα
Η επιχείρηση για τη σύλληψη του δράστη βοήθησε να απελευθερωθούν με την κατάλληλη διαδικασία στο φυσικό τους περιβάλλον 85 καρδερίνες, 28 λούγαρα και δέκα κοκκοθραύστες
«Φάμπρικα» πώλησης δεκάδων ωδικών πουλιών που αιχμαλώτιζε με απαγορευμένα μέσα και στη συνέχεια τα πωλούσε, είχε στήσει στο σπίτι του στην περιοχή Ασγούρου της Ρόδου ένας 52χρονος που έπεσε στα χέρια υπαλλήλων του Δασαρχείου και ιδιωτικών θηροφυλάκων.
Η επιχείρηση για τη σύλληψη του δράστη βοήθησε να απελευθερωθούν με την κατάλληλη διαδικασία στο φυσικό τους περιβάλλον 85 καρδερίνες, 28 λούγαρα και δέκα κοκκοθραύστες που είχε πιάσει χρησιμοποιώντας ξόβεργες και άλλα παράνομα είδη, τα οποία μάλιστα κατασκεύαζε ο ίδιος με τον παραδοσιακό τρόπο και τα πωλούσε και σε άλλους λαθροθήρες σε ολόκληρο το νησί.
Συνολικά, κατασχέθηκαν 1.942 έτοιμες ξόβεργες και άλλες 10.872 χωρίς κόλλα! Οι τοπικές αρχές αναζητούν και τους αγοραστές των παράνομων παγίδων, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιθανό να ακολουθήσουν και άλλες συλλήψεις μέσα στο επόμενο διάστημα. Ο 52χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.