Εξιχνιάστηκαν «ξεχασμένες» κλοπές με Αλβανούς δράστες

Εξιχνιάστηκαν «ξεχασμένες» κλοπές με Αλβανούς δράστες

Τρία χρόνια μετά οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. έπιασαν το δράστη που είχε.. ξεχάσει ποιον είχε κλέψει! - Λεπτοκαρυά: 22χρονος Αλβανός είχε κλέψει 500 ευρώ πριν από... ένα χρόνο

Εξιχνιάστηκαν «ξεχασμένες» κλοπές με Αλβανούς δράστες
Σχεδόν τρία χρόνια πέρασαν από τη διάρρηξη στο σπίτι ενός 46χρονου σε περιοχή του Αλιβερίου Ευβοίας και μπορεί να την είχαν... ξεχάσει τόσο ο δράστης όσο και το ίδιο το θύμα! Δεν την ξέχασαν, όμως, οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος.

Η έρευνα που έκαναν από τις 26 Νοεμβρίου του 2011, δεν σταμάτησε ποτέ και τελικά κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον δράστη. Ήταν ένας 26χρονος Αλβανός ο οποίος είχε παραβιάσει την κεντρική είσοδο, είχε κλέψει ένα μικρό χρηματικό ποσό, δύο κινητά και το κλειδί του αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στην αυλή και είχε διαφύγει με αυτό.

Σε βάρος του νεαρού αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και κλοπή τροχοφόρου η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, αλλά φυσικά παρέμεινε ελεύθερος αφού το αυτόφωρο είχε παρέλθει προ... τριετίας!

Κλείσιμο
Λεπτοκαρυά: 22χρονος Αλβανός είχε κλέψει 500 ευρώ
Μια άλλη «ξεχασμένη» κλοπή που είχε γίνει στις 23 Οκτωβρίου του 2013 σε ένα κατάστημα στη Λεπτοκαρυά Θεσπρωτίας, εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Φιλιατών. Και σε αυτή, δράστης ήταν ένας Αλβανός ηλικίας 22 χρόνων που είχε αρπάξει 500 ευρώ και διάφορα άλλα αντικείμενα. Και σε αυτή την περίπτωση, δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης