Τρίπολη: Άλλοι έκαναν γιορτές και άλλοι... κλοπές!
Οι διαρρήκτες έψαχναν για χρήματα καθώς έκαναν άνω - κάτω τα σπίτια και τα μαγαζιά που άνοιξαν
Τις γιορτινές ημέρες θέλησαν να εκμεταλλευτούν διαρρήκτες που έμπαιναν ανενόχλητοι σε άδεια σπίτια και κλειστά καταστήματα… τόσο το Μ. Σάββατο όσο και την Κυριακή του Πάσχα στην Τρίπολη.
Πληροφορίες του «Καλημέρα Αρκαδία» κάνουν λόγο για μπαράζ διαρρήξεων στην πόλη από το Μεγάλο Σάββατο το απόγευμα και μετά. Οι διαρρήκτες έψαχναν για χρήματα καθώς έκαναν άνω - κάτω τα σπίτια και τα μαγαζιά που άνοιξαν.
Εκτός από λεφτά, αφαίρεσαν φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλα αντικείμενα και εμπορεύματα μικρότερης αξίας.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;