Την τιμητική τους έχουν σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, τα νηστίσιμα και φυσικά οι λαγάνες.
Eκτός από τις συνηθισμένες, οι κάτοικοι της Πρέβεζας είχαν την ευκαιρία να δουν λαγάνες «γίγαντες». Χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες του Pamepreveza.
Στο mega market στην Λ. Ιωαννίνων 47 το πρωί γίνονταν το αδιαχώρητο ενώ τα βλέμματα όλων έπεφταν επάνω στην λαγάνα των 30 κιλών και 2,20 μέτρων, που βρίσκονταν στην είσοδο του καταστήματος.
Μάλιστα ο Βαγγέλης, ιδιοκτήτης του καταστήματος, είπε ότι η λαγάνα αυτή δεν είναι για πούλημα και μετά το μεσημέρι θα κοπεί σε κομμάτια και θα δοθεί σε φτωχές οικογένειες.
Κλείσιμο
Παρόμοια εικόνα και σε αρτοποιία στην Λ. Ειρήνης όπου εκεί δύο μεγάλες λαγάνες των 15 περίπου κιλών «καλωσορίζουν» τον κόσμο και εύχονται «Καλή Σαρακοστή»…
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.