Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: «Τυφλωμένος» από τη ζήλια σκότωσε πατέρα και γιο
61χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα 64χρονο άνδρα επειδή νόμιζε ότι παρενοχλούσε τη σύζυγό του - Σκότωσε και τον 32χρονο γιο του θύματος, που προσπάθησε να σώσει τον πατέρα του - Ο δράστης συνελήφθη
Άγριο έγκλημα με δύο νεκρούς σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην οδό Κουντουριώτου στην περιοχή Νεάπολη της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας 61χρονος, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα 64χρονο πατέρα και τον 32χρονο γιο του, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών.
Σύμφωνα με το seleo.gr ο 61χρονος δράστης, ο οποίος θεωρούσε ότι ο 64χρονος παρενοχλούσε τη σύζυγό του, λογομάχησε έντονα με το θύμα και τελικά το σκότωσε.
«Τυφλωμένος» από τη ζήλια ο δράστης επιτέθηκε και σκότωσε και το γιο του θύματος, όταν ο 32χρονος προσπάθησε να σώσει τον πατέρα του.
Κλείσιμο
Στη συνέχεια απειλήθηκε συμπλοκή καθώς φίλοι και συγγενείς των θυμάτων πήγαν στο σημείο και απείλησαν να λιντσάρουν τον δράστη, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται από τους αστυνομικούς.
Τα ακριβή αίτια του φονικού ερευνώνται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco