Eρέτρια: Το είχε… δίπορτο ο διακινητής κοκαΐνης και χασίς
Τα έκρυβε επιμελώς σε διάφορους χώρους του σπιτιού
Μανώλης Bάιας
Επί μέρες οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Χαλκίδας είχαν γίνει «σκιά» ενός νεαρού Αλβανού για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι διακινεί κοκαΐνη και χασίς στην Ερέτρια, περιμένοντας να τους οδηγήσει στην «καβάντζα» όπου έκρυβε το παράνομο εμπόρευμά του.
Ο 25χρονος Αλβανός δεν αντιλήφθηκε ότι το σπίτι του βρισκόταν υπό διακριτική παρακολούθηση και βγήκε ήσυχος πως δεν τον είχαν εντοπίσει. Μόλις έφτασε σε ένα άλλο σπίτι που διατηρούσε στην ίδια περιοχή, πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά του και του έβαλαν χειροπέδες.
Κρυμμένες επιμελώς σε διάφορους χώρους του σπιτιού, βρέθηκαν 47 αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 41 γραμμαρίων έτοιμες προς πώληση, οκτώ συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 169 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.
Ο αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν ακόμη 550 ευρώ, τρία κινητά, μία κάρτα SIM και διάφορα σύνεργα για την συσκευασία των ναρκωτικών, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας για κατοχή, αποθήκευση και πώληση ναρκωτικών.
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco