Ξεσπά η μητέρα του Παύλου Φύσσα: «Θέλω πίσω το παιδί μου»

Ξεσπά η μητέρα του Παύλου Φύσσα: «Θέλω πίσω το παιδί μου»

Διατυπώνει ερωτήματα για τη στάση της Αστυνομίας, που όπως λέει, δεν έδρασε έγκαιρα εκείνη τη νύχτα

Ξεσπά η μητέρα του Παύλου Φύσσα: «Θέλω πίσω το παιδί μου»
«Θέλω πίσω το παιδί μου». Η μητέρα του 34χρονου Παύλου Φύσσα ξεσπά και μιλά για τη στυγερή δολοφονία του γιου της, διατυπώνοντας ερωτήματα για τη στάση της Αστυνομίας, που όπως λέει, δεν έδρασε έγκαιρα εκείνη τη νύχτα.

«Φυσικά και μπορούσαν να αποτρέψουν ό,τι έγινε. Πιστεύω ότι θα βγουν στην επιφάνεια αν ήταν από φόβο ή από εντολές», δηλώνει η ίδια, ενώ αποκαλύπτει ότι δεν υπήρξε κανένας διάλογος ανάμεσα στα παιδιά και τους δράστες.

Κλείσιμο
Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha αναφέρθηκε και στις δραματικές ώρες στο νοσοκομείο, εκεί όπου της ανακοινώθηκε ο θάνατός του από τον γιατρό.

«Περιμένω να δω αν πράγματι ήταν παρέα αστυνομικών ή αν οι εντολές τους ήταν τέτοιες που δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Δεν υπήρξε συμπλοκή. Δεν υπήρξε τίποτα. Ηταν δολοφονία. Δεν υπήρξε διάλογος μεταξύ των παιδιών και των δραστών. Εφευγαν από την καφετέρια για να έρθουν στα σπίτια τους. Ηταν εν ψυχρώ δολοφονία. Πιστεύω ότι ηθελημένα έμεινε ο Παύλος πίσω και έδιωξε τους φίλους του».

«Εν μέρει το παιδί μου ήταν η αιτία για να ξετυλιχτεί το κουβάρι της Χρυσής Αυγής γιατί αν δεν ήταν ο Παύλος να δείξει τον δράστη, εκείνος θα είχε διαφύγει».



Εν μέρει δικαίωση οι συλλήψεις
Σε συνέχεια της συνέντευξης η μητέρα του Παύλου λέει ότι αισθάνεται εν μέρει δικαιωμένη από τις συλλήψεις των Χρυσαυγιτών, καθώς η δολοφονία του γιου της έγινε η αφορμή να αποκαλυφθεί η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής.

«Ο Παύλος είχε το σθένος ακόμη και την τελευταία στιγμή να δείξει τον δράστη. Θέλω η υπόθεση να φτάσει μέχρι τέλους, αλλά δεν θα αλλάξει τίποτε εδώ μέσα», επισημαίνει. «Το ότι ήρθαν και πήραν τη ζωή μας μέσα από το σπίτι δεν κολλάει με τίποτα μέσα μου. Η άλλη πλευρά μου λέει ότι δεν μου φτάνουν όλα αυτά. Θέλω το παιδί μου».

«Ο Παύλος ήθελε να περπατάει ελεύθερος. Δεν είχε λόγους να φοβάται. Δεν κάναμε πολιτικές συζητήσεις στο σπίτι, απλά απορούσαμε πώς οι Χρυσαυγίτες γίνανε τόσοι πολλοί».

Σχολιάζοντας την αποφυλάκιση Κασιδιάρη, η μητέρα του Παύλου Φύσσα, είπε ότι τα στελέχη συνεχίζουν να συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο όπως και πριν. «Συμβούλευα το παιδί μου να αγαπάει, δεν μπορώ να σκεφτώ μάνα να λέει το αντίθετο», κατέληξε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης