Εύβοια: Έπεσαν απο τη σκαλωσιά την ώρα του σεισμού των 5,1 Ρίχτερ
Πρόκειται για δύο οικοδόμους που τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας
Δύο ελαφρά τραυματίες οικοδόμοι στην Εύβοια είναι οι μοναδικοί, μέχρι στιγμής, τραυματισμοί που έχουν καταγραφεί από τον ισχυρό σεισμό των 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με επίκεντρο την Αταλάντη.
Οι δύο οικοδόμοι ηλικίας 40 και 35 ετών βρίσκονταν πάνω σε σκαλωσιά, όταν λόγω της δόνησης ο τοίχος στον οποίο στηριζόταν έπεσε με αποτέλεσμα και οι δύο να βρεθούν στο κενό.
Άμεσα οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας – ο ένας με κάταγμα στο γόνατο – από όπου πήραν εξιτήριο λίγη ώρα αργότερα, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ