Κακουργηματική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας στους δύο συλληφθέντες που δεν συμμορφώνονταν στις υποδείξεις του πληρώματος και προκάλεσαν αναστάτωση σε αεροσκάφος πριν την απογείωσή του από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», στη Θεσσαλονίκη.
Οι δύο συλληφθέντες διώκονται για διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών που είχε κίνδυνο για άνθρωπο και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος επιβάτης κάπνιζε ηλεκτρονικό τσιγάρο και ο 40χρονος αρνούνταν να δέσει τη ζώνη του, παρά τις συστάσεις που τους έκανε το προσωπικό. Έτσι, το πλήρωμα τούς κατέβασε και έπειτα συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.