Για τα μάτια μιας κοπέλας, μια παρέα νεαρών χτύπησε με τα χέρια μέχρι θανάτου έναν 51χρονο άνδρα στο κέντρο της Αθήνας.
Το σκηνικό του θανατου στήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γκάζι στη συμβολή των οδών Ικαριέων και Ζάγρεως και το θύμα βρέθηκε άγριο χτυπημένο στη μέση του δρόμου. Μάλιστα, τον εντόπισε αστυνομικός ο οποίος είχε πάει βόλτα και διαπιστωσε πως ηταν αιμόφυρτος χωρίς, όμως, να φέρει τραύματα απο αντικείμενο.
Ο μεσήλικας, μετεφέρθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματας» όπου λίγη ωρα αργότερα κατέληξε ενώ την έρευνα της υπόθεσης εχει αναλάβει το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.