Εκτός ελέγχου βρίσκεται η κατάσταση στο 2ο ΕΠΑΛ Πάτρας, καθώς μετά τα πρόσφατα περιστατικά, με τα καπνογόνα μέσα στο σχολείο και τη συμπλοκή μαθητή με εξωσχολικό, ένα ακόμη επεισόδιο, αυτή τη φορά μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα, δείχνει το κλίμα που επικρατεί στο συγκεκριμένο σχολείο.
Την ώρα που η Διευθύντρια του 2ου ΕΠΑΛ Πάτρας, μιλά σε κάμερα τηλεοπτικού σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας, ομάδα μαθητών την σπρώχνει για να τη διακόψει, την προσπερνά και ρίχνει δυναμιτάκια ακριβώς πίσω της, σε κάδο απορριμμάτων.
Και όλα αυτά, ενώ η ίδια η Διευθύντρια ισχυριζόταν, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό, ότι τα βίντεο από τα όσα συμβαίνουν μέσα στο ΕΠΑΛ είναι… προϊόν μοντάζ με χρήση εφέ!
Σήμερα Παρασκευή, ένα ακόμα περιστατικό κατεγράφη με μαθητές να πετούν κροτίδες, προκαλώντας εκ νέου αναστάστωση στο σχολικό συγκρότημα -τέρμα Αγίας Σοφίας- όπου συστεγάζονται το 2ο και το 6ο ΕΠΑΛ Πάτρας.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.