Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται νεαρός αλλοδαπός που φέρεται να αποπειράθηκε να βιάσει μία εικοσάχρονη πριν από λίγες μέρες, σε κεντρικό δρόμο των Σαράντα Εκκλησιών, στη Θεσσαλονίκη.
Είχε προηγηθεί καταγγελία της κοπέλας, σύμφωνα με την οποία ο δράστης την προσέγγισε τα ξημερώματα της 11ης Αυγούστου, καθώς εκείνη βάδιζε στο πεζοδρόμιο κι αφού την έριξε αιφνιδιαστικά στο έδαφος επιχείρησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Ύστερα από αναζητήσεις αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον προσήγαγαν για κατοχή μικροποσότητας χασίς, πράξη για την οποία κρατείται, ενώ φαίνεται πως αναγνωρίστηκε από την καταγγέλλουσα.
Πρόκειται για πακιστανικής καταγωγής άνδρα, 21 ετών, εις βάρος του οποίου αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το καταγγελλόμενο περιστατικό.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους