Σεισμός στην Ελασσόνα: Επιμένει το Ευρωμεσογειακό: Στα 6,3 Ρίχτερ ο σεισμός στην Ελασσόνα
Το Ευρωμεσογειακό δίνει έναν ισχυρό μετασεισμό, εντάσεως 5,2 Ρίχτερ με επίκεντρο 10 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Λάρισας και άλλους μικρότερης έντασης
Στα 6,3 Ρίχτερ δίνει, στις αναθεωρημένες του τιμές, το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο τον σεισμό που είχε επίκεντρο την Ελασσόνα και «κούνησε» αρκετές περιοχές της χώρας.
Ακόμα, το Ευρωμεσογειακό δίνει έναν ισχυρό μετασεισμό, εντάσεως 5,2 Ρίχτερ με επίκεντρο 10 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Λάρισας και άλλους μικρότερης έντασης (από 3,3 ως 4,4 Ρίχτερ) στην ίδια περιοχή.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους