Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγα λεπτά σε διαμέρισμα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, η φωτιά προκλήθηκε σε διαμέρισμα 2ου ορόφου στην οδό Θεόδ. Νάτσινα, στο Ντεπό Θεσσαλονίκης.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, κινδύνευσαν ζωές ανθρώπων που διαμένουν στο διαμέρισμα.
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε έφηβος κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε διαμέρισμα επί της οδού Νάτσινα στη Θεσσαλονίκη. Επιχείρησαν 12 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.
Από τη φωτιά πέθανε ένας 16χρονος, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, o 16χρονος ενδεχομένως να προσπάθησε να ανάψει ένα ηλεκτρικό σώμα προκειμένου να ζεσταθεί, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ξέσπασε φωτιά στο δωμάτιό του.
Τραγικές φιγούρες τα δύο αδέρφια του ηλικίας 15 και 6 ετών τα οποία βρίσκονταν σε άλλο χώρο του διαμερίσματος.
Όπως ανέφερε η γειτόνισσα που γνωρίζει την οικογένεια «η 15χρονη αδερφή εκείνη την ώρα έκανε τηλεκπαίδευση και πήγε να ελέγξει τι κάνει ο αδερφός της χωρίς να μπορεί να ανοίξει την πόρτα».
Η φωτιά επεκτάθηκε πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν και άλλες ανθρώπινες ζωές.
Αυτήν την ώρα η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό έλεγχο και προσφέρονται οι πρώτες βοήθειες σε άτομα με αναπνευστικά προβλήματα.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.