Μία σοβαρή υπόθεση παιδικής πορνογραφίας απασχολεί από το Σάββατο την Κρήτη.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», πρωταγωνιστής είναι ένας 54χρονος γυμναστής ο οποίος έχει συλληφθεί καθώς στην κατοχή του οποίου βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Στο κινητό του που κατασχέθηκε βρέθηκαν φωτογραφίες γυμνών παιδιών σε αποδυτήρια και παραλίες.
Ο 54χρονος συνελήφθη χθες όταν βρισκόμενος σε παραλία του δήμου Μαλεβιζίου διαπιστώθηκε ότι φωτογράφιζε τα παιδιά που βρίσκονταν εκεί. Η μητέρα ενός παιδιού ήταν εκείνη που τον αντιλήφθηκε και κάλεσε την Αστυνομία.
Άνδρες του Α.Τ. Περιφέρειας έσπευσαν στην παραλία οδηγώντας τον γυμναστή στο Αστυνομικό Τμήμα.
Όπως διαπιστώθηκε, στο κινητό του υπήρχαν καταγεγραμμένες φωτογραφίες παιδιών, ενώ κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί βρήκαν δεκάδες σκληρούς δίσκους με υλικό πορνογραφίας.
Ο Γενικός διευθυντής της DigiCar, Δημήτρης Δαλιάνης, μας εξηγεί πώς η εταιρεία επιταχύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ιδιωτών στην ηλεκτροκίνηση, με ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing ηλεκτρικών οχημάτων
Αυτά τα Χριστούγεννα τα Max Stores σε καλούν να ανακαλύψεις όμορφα δώρα, μοναδικά στολίδια, προσεγμένα διακοσμητικά, άπειρες ιδέες και εκατοντάδες παιχνίδια για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Μέσα από κάθε δράση της, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και υιοθετεί πρακτικές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024 για τις επιδόσεις της.