Αεροπλάνο της Raynair που εκτελούσε δρομολόγιο από το Βερολίνο στην Αθήνα προσγειώθηκε εκτάκτως πριν από λίγη ώρα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το seleo.gr, ο λόγος ήταν η ένδειξη φωτιάς στο πιλοτήριο του αεροσκάφους.
Αφού προσγειώθηκε ομαλά στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ πυροσβεστικές δυνάμεις και αρμόδια κλιμάκια έσπευσαν για να ελέγξουν την κατάσταση.
Τελικά, διαπιστώθηκε η ένδειξη ήταν λάθος και δεν υπήρχε φωτιά.
Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία το αεροσκάφος εξέπεμψε Mayday πάνω από τη Χαλκιδική και αιτήθηκε full emergency και αναγκαστική προσγείωση, λόγω πυρκαγιάς στο πιλοτήριο.
«Άμεσα, ενεργοποιήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα και το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου με ασφάλεια, πριν από λίγο, αποβιβάστηκαν οι 157 επιβάτες, 1 βρέφος και τα 6 μέλη του πληρώματος» ανέφερε η ανακοίνωση της ΓΓΠΠ.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.