“ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΘΕΝ – ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΣΧΑ”

“ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΘΕΝ – ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΣΧΑ”

Mαζί με το ΠΡΩΤΟ  ΘΕΜΑ ο τελευταίος συλλεκτικός τόμος "ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΘΕΝ". ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ!

“ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΘΕΝ – ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΣΧΑ”
Μια ξεχωριστή ποιοτική  προσφορά δωρεάν για τους αναγνώστες της εφημερίδας.

Ο πλούτος της Ελλάδας είναι η ιστορία, ο πολιτισμός  τα ήθη και έθιμα και  οι  άνθρωποί της.
ΤΟ  ΠΡΩΤΟ  ΘΕΜΑ κλείνοντας το ονειρικό ταξίδι του στη πιο όμορφη χώρα της Μεσογείου, σας προσφέρει εκτάκτως το Μ. Σάββατο έναν τόμο αφιερωμένο στον εορτασμό της μεγάλης γιορτής του Πάσχα και στις παραδόσεις μας, όπως αυτές καταγράφηκαν στο πέρασμα των χρόνων.

Κλείσιμο
Μη χάσετε λοιπόν εκτάκτως το Μ. Σάββατο, με την έκδοση με τις προσφορές, τον νέο συλλεκτικό τόμο “ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΘΕΝ – ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΣΧΑ”. Το Μ. Σάββατο σας προσκαλούμε σε ένα ταξίδι, για να γνωρίσετε τα ήθη και τα έθιμα του Πάσχα, που γιορτάζεται περίλαμπρα σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας : από τα Ιεροσόλυμα, την ιστορική πόλη της εποχής του Χριστού, όπου το Πάσχα είναι μία συγκλονιστική εμπειρία μέχρι το Άγιον όρος το Πάσχα γιορτάζεται στα βάθη της καρδιάς, από την Ύδρα με το “θαλασσινό επιτάφιο” και “το κάψιμο του Ιούδα” ως την Κέρκυρα και “τον πόλεμο των κανατιών”, από  την Πάτμο -τα Ιεροσύλυμα του Αιγαίου-  με την αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου μέχρι το Βροντάδο στη Χίο, όπου η νύχτα γίνεται “πύρινη” και πολλά ακόμη μέρη, με τις ιδιαίτερες παραδόσεις τους.

Ο τόμος αυτός -με τον οποίο ολοκληρώνεται η σπάνια συλλογή ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΘΕΝ- με το συλλεκτικό και σπάνιο εικονογραφικό υλικό του, είναι αφιερωμένος στο Πάσχα των Ελλήνων σε κάθε γωνιά της χωρας μας  και αναδεικνύει τις πλούσιες παραδόσεις και την ιδιαιτερότητα κάθε περιοχής, ως προς τρόπο με τον οποίο γιορτάζεται η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης.
Μην το χάσετε!

Μην το χάσετε!































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης