Βρέθηκαν 20 αδημοσίευτα ποιήματα του Πάμπλο Νερούδα
Aδημοσίευτα ποιήματα του βραβευμένου με Νομπέλ Λογοτεχνίας Χιλιανού ποιητή, Πάμπλο Νερούδα, ανακαλύφθηκαν μέσα σε κούτες κι ανάμεσα σε άλλα χειρόγραφά του
Είκοσι αδημοσίευτα ποιήματα του βραβευμένου με Νομπέλ Λογοτεχνίας Χιλιανού ποιητή Πάμπλο Νερούδα ανακαλύφθηκαν μέσα σε κούτες κι ανάμεσα σε άλλα χειρόγραφά του και πρόκειται να κυκλοφορήσουν φέτος στη Λατινική Αμερική και το 2015 στην Ισπανία.
Τα ποιήματα ανακαλύφθηκαν από ανθρώπους του "Ιδρύματος Πάμπλο Νερούδα" οι οποίοι συγκέντρωναν χειρόγραφα του ποιητή για τις ανάγκες καταλόγου. Όπως ανακοίνωσε χθες το Ίδρυμα, πιστοποιήθηκε από εμπειρογνώμονες ότι πρόκειται για αυθεντικά έργα του Νερούδα.
Έξι από αυτά έχουν ως θέμα τους την αγάπη, ενώ τα υπόλοιπα έχουν διάφορα θέματα και χρονολογούνται από το 1956 κι έπειτα.
Ο Νερούδα, ο σημαντικότερος ποιητής του 20ού αιώνα στη Λατινική Αμερική, πέθανε τον Σεπτέμβριο του 1973.
Κλείσιμο
Είναι διάσημος τόσο για τα γεμάτα πάθος ερωτικά του ποιήματα-- η συλλογή για την οποία έγινε περισσότερο γνωστός τιτλοφορείται "Είκοσι ερωτικά ποιήματα και ένα απελπισμένο άσμα" και κυκλοφόρησε το 1924-- όσο και για τις κομμουνιστικές του απόψεις.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.