Tour d’ Athenes: 3.000 χιλιάδες ποδηλάτες κάνουν τον γύρο της πόλης σε μία νύχτα!
100 και πλέον χιλιόμετρα διαδρομής, 3.000 χιλιάδες ποδηλάτες και 30 περιοχές της πόλης (σε όλα τα προάστια) είναι οι αριθμοί που συνθέτουν το καλοκαιρινό «Tour d'Athenes» που έχει έναν και μόνο προορισμό: όλη την Αθήνα!
Με μοναδικό κίνητρο την όρεξη για μία πραγματικά μεγάλη βόλτα, 3.000 Freeday-ποδηλατες ξεχύνονται απόψε (19/7) το βράδυ στους δρόμους της Αθήνας στη μεγαλύτερη ποδηλατική γιορτή της πόλης.
Μετά από μία δυναμική σεζόν και λίγο πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές, η ποδηλατοβόλτα Freeday κλείνει με μία διαδρομή επικών διαστάσεων- περίπου 130 χιλιομέτρων!- και προσκαλεί τους εξπέρ του πεντάλ να τερματίσουν!
Διαδρομή:
πρόβλεψη ώρας άφιξης στα σημεία στάσης:
πλατεέα Γλυφάδας: 12:30
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.