Η μόδα ως αντίδοτο

Η μόδα ως αντίδοτο

Άνοιξε σήμερα τις πόρτες του το Andydote Fashion Fair, μία έκθεση στην οποία 33 Έλληνες δημιουργοί προτείνουν το δικό τους όραμα στον χώρο της μόδας (φωτογραφικό αφιέρωμα)

Η μόδα ως αντίδοτο
Το Andydote Fashion Fair είναι μια εμπορική έκθεση που έχει ως στόχο να αποτελέσει έναν βασικό θεσμό για τη συνάντηση Ελλήνων δημιουργών στον χώρο της μόδας, με απώτερο σκοπό την ανταλλαγή ιδεών και την προώθησή τους στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Η έκθεση άνοιξε σήμερα, Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, τις πόρτες της στον πολυχώρο Αθηναΐς και θα διαρκέσει έως την ερχόμενη Κυριακή, 22 Ιανουαρίου.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, επιχειρηματίες, bloggers και trend setters θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τους νέους Έλληνες δημιουργούς και να ανταλλάξουν ιδέες και οράματα. Οι σχεδιαστές καθώς και τα brands θα λάβουν μέρος σε μια exclusive έκθεση με αισθητική και χαρακτήρα. Βασικό και κοινό χαρακτηριστικό όλων των εκθετών, είναι η επιστροφή στις ελληνικές πρώτες ύλες, η χειροποίητη κατασκευή και οι αυθεντικές ιδέες.

Κλείσιμο


Το Andydote Fashion Fair, μάλιστα, καινοτομεί ανοίγοντας τις πόρτες του σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν, καθώς πρόκειται για την πρώτη εμπορική έκθεση που θα είναι ανοιχτή για μια μέρα (την Κυριακή 22 Ιανουαρίου) και για το κοινό. Σκοπός αυτής της κίνησης είναι να συστηθούν οι δημιουργοί και τα προϊόντα τους στο ευρύτερο κοινό, αλλά και να πραγματοποιήσουν -εφόσον το επιθυμούν- λιανικές πωλήσεις.



Οι εταιρείες που συμμετέχουν είναι οι: 180 Degrees, 3rd Floor, A totem fur elita, Bitter Coco, Ckontova, Countess Wilhelmina, Dante, Ε-Τ Collection by Elsa Toli, Etoile Coral, Eugene Wood Sunglasses, Fishbone Design, Indiego wear, Individual Art Leather, Iosifinastars,  Kiwi, Lena Lada, Love That bags, Loukia Kyriakou, Mallory The Label, Nassos Ntotsikas, Naughty By Nature, Nefelia out of fashion, Dimitrios Ordoulidis, Originate Mykonos, Petalooda, Sandalaki, Seven Sins, Sissy Christidou, The KNLs, The Motley Goat, Tiramisu Eyewear, Your Someday, Zoya.































Info
Αθηναΐς, αίθουσες Silk Room και Μουσείο
Καστοριάς 34-36, Βοτανικός
Ωράριο Λειτουργίας έκθεσης: 
Πέμπτη 19/01 έως Σάββατο 21/01: 11:00-20:00
Κυριακή 22/01: 10:00-17:00
Περισσότερες πληροφορίες στο www.andydote.eu και στη σελίδα της έκθεσης στο Facebook
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης