Drone για selfies

Drone για selfies

Ένας Ιταλός επιχειρηματίας εμπνεύστηκε ένα drone τσέπης που σου επιτρέπει να αυτοφωτογραφηθείς με στυλ

Drone για selfies
Ξέχασε το selfie stick. Και άσε την μπροστινή κάμερα του κινητού για selfies. Δεν χρειάζεται καν να ζητήσεις από έναν ξένο να σε βγάλει φωτογραφία (που ούτως ή άλλως είναι εδώ και καιρό passé). Ένας Μιλανέζος (γιατί δεν με εκπλήσσει η καταγωγή;) εμπνεύστηκε έναν πρωτότυπο τρόπο αυτοφωτογράφησης με τη χρήση ενός λιλιπούτειου drone!



Κλείσιμο
Και κάπως έτσι γεννήθηκε το AirSelfie, η μικρότερη ιπτάμενη κάμερα της αγοράς. Έχει μέγεθος μικρότερο από αυτό ενός κινητού, αποτελείται από τέσσερις ισχυρούς έλικες, micro SD 4 GB και μία κάμερα 5 megapixel και όλα αυτά σχεδιασμένα σε ένα γκάτζετ που ικανοποιεί τα υψηλά στάνταρ της ιταλικής αισθητικής. Για να το χρησιμοποιήσεις, απλά το ενεργοποιείς και αυτό συνδέεται μέσω WiFi με το κινητό σου (είναι συμβατή με τα πιο δημοφιλή μοντέλα).

Από εκεί και πέρα, το χειρίζεσαι μέσω του σχετικού app. Το AirSelfie έχει εμβέλεια 20 μέτρα, προκειμένου να είναι σε θέση να φωτογραφίζει μεγάλες παρέες και περισσότερα στοιχεία από το φόντο, ενώ έχει τη δυνατότητα να τραβά και βίντεο. Η αυτονομία του φτάνει τα τρία λεπτά και φορτίζει πλήρως σε μισή ώρα. Το γκάτζετ έχει τρεις διαφορετικές λειτουργίες. Στη λειτουργία Selfie, απλά το κατευθύνεις πιο κοντά ή πιο μακριά σε εσένα. Στη λειτουργία Selfie Motion Control, μπορείς να χειριστείς με το joystick του app. Στη λειτουργία Flying, παραμένει σε συγκεκριμένο σημείο στον αέρα για να τραβήξει φωτογραφία. Τέλος, σου δίνει τη δυνατότητα της λήψης φωτογραφίας με χρονοκαθυστέρηση (έως 10 δευτερόλεπτα), προκειμένου να κρύψεις το κινητό σου και να βγεις μία εντελώς αυθόρμητη selfie.

Η καμπάνια για το AirSelfie ξεκίνησε στο Kickstarter
στις 17 Νοεμβρίου. Αν και η τιμή του γκάτζετ είναι λίγο τσουχτερή (η προσφορά των 179 ευρώ εξαντλήθηκε και τώρα διατίθεται έναντι 224 ευρώ), το AirSelfie κατάφερε να καλύψει τον αρχικό στόχο χρηματοδότησης των 45 χιλιάδες ευρώ μέσα σε μόλις δύο ημέρες. Αυτή τη στιγμή έχει συγκεντρώσει περίπου 470 χιλιάδες ευρώ από περίπου 2.300 υποστηρικτές. Η καμπάνια ολοκληρώνεται στις 24 Δεκεμβρίου και οι πρώτες αποστολές αναμένεται να ξεκινήσουν τον προσεχή Μάρτιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης