Αποκάλυψη newsauto - Ετοιμάζει πολυτελές coupe η Volvo!

Αποκάλυψη newsauto - Ετοιμάζει πολυτελές coupe η Volvo!

Η αντεπίθεση των Σουηδών συνεχίζεται, με το 2018 να θεωρείται ένας χρόνος σταθμός για αυτούς! Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ετοιμάζουν ακόμη ένα μοντέλο που θα ενταχθεί στην κατηγορία των πολυτελών coupe.

Αποκάλυψη newsauto - Ετοιμάζει πολυτελές coupe η Volvo!

Mετα τα επιτυχημένα Volvo S90V90, V90 Cross Country, XC90 και το νέο XC60, η Volvo βάζει πλώρη για το νέο compact crossover μοντέλο της, το XC40. Το συγκεκριμένο θα ανταγωνιστεί τα premium μοντέλα της μικρομεσαία κατηγορίας και θα πλαισιωθεί και από μια σεντάν έκδοση, το επερχόμενο S40.

Πέρα από τα παραπάνω, οι νέες πληροφορίες μας αναφέρουν πως η φίρμα σχεδιάζει να κατοχυρώσει την ονομασία S50, πάνω στην οποία θα στηριχτεί το μελλοντικό μεσαίο coupe της.

Το εν λόγω μοντέλο θα σταθεί απέναντι στα Audi A5BMW 4 Series & Mercedes C-Class Coupe και θα εξοπλίζεται με μοτέρ υψηλής απόδοσης. Έτσι, εκτός από τα δυναμικά σχεδιαστικά στοιχεία και το σπορ στήσιμο, αναμένουμε και τις ανάλογες επεμβάσεις από την Polestar η οποία δεν αποκλείεται να φτάσει την ισχύ κοντά στους 500 ίππους για να «χτυπήσει» τις κορυφαίες εκδόσεις των αντίστοιχων γερμανικών μοντέλων.

Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι της Volvo διανύουν μια αρκετά δημιουργική περίοδο και περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα τελικά τους σχεδία σχετικά με το coupe μοντέλο που θα λάβει την κωδική ονομασία S50.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης